EuroLeague Final-4 2022

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Ονειρική χρονιά αν πάρουμε το πρωτάθλημα» (video)

Ο Γιώργος Πρίντεζης στο BN Sports: «Ονειρική χρονιά αν πάρουμε το πρωτάθλημα» (video)

Παρά την πίκρα του αποκλεισμού από τον τελικό του Final 4 της Euroleague, ο Γιώργος Πρίντεζης θεωρεί ότι η χρονιά θα είναι ονειρική, αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως δηλώνει στο BN Sports.

Συνέντευξη στην Βασιλική Καραμούζα

O Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από τον τελικό της Euroleague όμως είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να ευστοχεί σε buzzer beater τρίποντο και να στέλνει εκεί την περσινή πρωταθλήτρια Εφές.

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» Γιώργος Πρίντεζης, που πιθανότατα βιώνει τον last dance του σε επίπεδο Euroleague -αν και δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως επί του θέματος- παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στο BN Sports μετά από την επώδυνη ήττα.

Πώς ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και πώς βγήκε το βράδυ;

«Εντάξει πως να ήταν το κλίμα; Δεν ήταν και από τις καλύτερες στιγμές. Από τη στιγμή που φτάσαμε εδώ πέρα θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Όμως όπως ξέρουμε, το Final 4 είναι ένας θεσμός των μεγάλων παικτών, των αποφάσεων, των λεπτομερειών, χθες δεν σταθήκαμε τυχεροί σε αυτό το κομμάτι και δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Παρόλα αυτά είμαστε υπερήφανοι για ό,τι κάναμε».

Σε ένα υποθετικό σενάριο του να χάνεις ένα παιχνίδι με 20 πόντους και να χάνεις ένα ματς όπως το χθεσινό στο τελευταίο σουτ, τι είναι πιο επώδυνο;

«Πάντα η ήττα είναι ήττα. Από εκεί και πέρα πάντα πρέπει να αναγεννιέσαι από τις στιγμές αυτές και να χτίζουν οι παίκτες χαρακτήρα για τα επόμενα παιχνίδια που θα έρθουν».

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού ο Βασίλιε Μίτσιτς είπε ότι περίμενε να κάνετε φάουλ στην τελευταία φάση, δεδομένης της αστοχίας της Εφές στις βολές στα τελευταία λεπτά του ματς. Αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω πιστεύεις ότι θα μπορούσατε να αλλάξετε την τακτική σας στο τέλος;

«Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να αναλωθούμε. Το αν πρέπει να κάνεις φάουλ στη συγκεκριμένη στιγμή είναι ένα ερώτημα που κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Πάντα κρίνεται εκ του αποτελέσματος το αν είναι σωστό ή λάθος».

Από εβδομάδα ξεκινάνε και πάλι οι υποχρεώσεις σας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα play-offs. Πιστεύεις ότι θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στο 100%, ξεπερνώντας αυτή την στεναχώρια;

«Η στεναχώρια είναι σε γενικές γραμμές. Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, που το θέλουμε πάρα πολύ και ήδη έχουμε αρχίσει να συγκεντρωνόμαστε εκεί, που είναι ο βασικός στόχος, νομίζω θα είναι μια ονειρική χρονιά. Αυτό θέλουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0