EuroLeague Final-4 2022

Αταμάν: «Συγνώμη στον φίλο μου, Γιώργο Μπαρτζώκα, που κρίθηκε έτσι ο αγώνας» (video)

Αταμάν: «Συγνώμη στον φίλο μου, Γιώργο Μπαρτζώκα, που κρίθηκε έτσι ο αγώνας» (video)
Ο Εργκίν Αταμάν στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Εφές με τον Ολυμπιακό, ζήτησε συγνώμη (!) από το κόουτς των ερυθρολεύκων ενώ ταυτόχρονα έβγαλε το καπέλο στους Πειραιώτες που μάζεψαν 15.000 κόσμο στο Βελιγράδι
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη - πρόκριση της Εφές επί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague: 

«Φυσικά είναι καλό να βρίσκεσαι στην πλευρά των νικητών, μετά από ένα buzzer beater. Συγνώμη από τον φίλο μου, Γιώργο Μπαρτζώκα που κρίθηκε ο αγώνας με αυτό τον τρόπο, ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι. Στον αγώνα στον Πειραιά είχαμε χάσει με αντίστοιχο τρίποντο του Σλούκα, τώρα κερδίσαμε. Έτσι είναι το μπάσκετ.  Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έφτιαξε μια απίστευτη ατμόσφαιρα στο Final 4. Πρώτη φορά είδα σε Final 4 διαφορετικής χώρας, σε διαφορετική πόλη, πάνω από 15.000 φιλάθλους να έχουν έρθει από την Αθήνα, ήταν κάτι απίστευτο. Είναι πολύ όμορφο να κερδίζουμε ένα ματς σε μία ατμόσφαιρα σαν και αυτή».

«Ο Ολυμπιακός άσκησε πολύ πίεση στον Λάρκιν και τον Μίτσιτς. Η είσοδος του Μπράιαντ ως 3ος γκαρντ άλλαξε το παιχνίδι μας. Όχι μόνο έβαλε σημαντικά καλάθια αλλά απελευθέρωσε και τον Λάρκιν. Όταν προηγηθήκαμε με 11 πόντους διαφορά στην 3η περίοδο ο Λάρκιν έπαθε κράμπα και αυτό μας έκοψε τον ρυθμό. Ο Μίτσιτς κουράστηκε και έτσι ξοδέψαμε 5-6 επιθέσεις με τις οποίες θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει διαφορά. Όμως σημασία έχει ότι νικήσαμε και θα παίξουμε για 3η σερί σεζόν στον τελικό».

«Στην τελευταία επίθεση το σχέδιο ήταν ο Μίτσιτς να την οργανώσει και το ότι η μπάλα έμεινε στα χέρια του και πήρε αυτός το σουτ του, προέκυψε λόγω της καλής άμυνας του Ολυμπιακού. Πήρα την Εφές όταν ήταν τελευταία στην Ευρωλίγκα και για τέσσερις σερί σεζόν, γιατί ακόμη και τη χρονιά της διακοπής λόγω της πανδημίας ήμασταν πρώτοι, παραμένουμε στην κορυφή και θα παίξουμε σε 3ο σερί τελικό».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0