EuroLeague Final-4 2022

Μίτσιτς: «Ο Λάρκιν πίστεψε σε μένα και μου... έδωσε το τελευταίο σουτ!» (video)

Μίτσιτς: «Ο Λάρκιν πίστεψε σε μένα και μου... έδωσε το τελευταίο σουτ!» (video)
Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκρινε τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, με δικό του τρίποντο στο φινάλε και στις δηλώσεις του έκανε την... σύγκριση με το ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ, που σε μια παρόμοια κατάσταση το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσιτς μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού με 77-74:

«Η κατάσταση ήταν παρόμοια με αυτή που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ, όπου έχασα την επίθεση και τελικά δεχθήκαμε το τρίποντο στο τέλος. Νωρίτερα στο ματς είχα χάσει 2 βολές, αλλά συνέχισα να πιστεύω ότι θα βάλω το τελευταίο σουτ. Στο τέλος κανείς δεν ζηλεύει όταν επιλέξει ο προπονητής έναν παίκτη που θα πάρει το τελευταίο σουτ. Όλοι είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.»

Για το νικητήριο καλάθι και πώς ο Λάρκιν του... έδωσε την τελευταία επίθεση:

«Ήταν μια εύκολη απόφαση, ένιωσε ότι ήμουν σε καλή κατάσταση. Πάντα αναφέρω ότι εγώ και ο Σέιν (σ.σ. Λάρκιν), έχουμε μια ανοιχτή σχέση και επικοινωνία και όποιος και να πάρει αυτά τα σουτ είναι πολύ καλό για μας. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να τελειώσουν... δυνατά τα παιχνίδια. Σήμερα ακόμα και αν είχα χάσει τα προηγούμενα σουτ, έμεινα ήρεμος και θετικός ώστε να πάρω το τελευταίο σουτ και... έγινε!».

Από την πλευρά του ο Σέιν Λάρκιν που έκανε ένα μεγάλο ματς με 21 πόντους και 7 ασίστ σε 38 λεπτά δήλωσε: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Μίτσιτς έβαλε ένα μεγάλο σουτ και μας έστειλε στον τελικό. Ο Μπράιαντ έκανε το βήμα μπροστά, το χρειαζόμασταν να είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι με πολλά πάνω-κάτω και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον τίτλο».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0