EuroLeague Final-4 2022

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι στο BN Sports: «Μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει η αυτοπεποίθηση του Αταμάν» (video)

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι στο BN Sports: «Μέχρι στιγμής έχει βοηθήσει η αυτοπεποίθηση του Αταμάν» (video)
Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι μιλά αποκλειστικά στο BN Sports για τον ημιτελικό του Final 4 της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εφές

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Ο βετεράνος Τούρκος γκαρντ, Ιμπραήμ Κουτλουάι, μπορεί να μην έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, όμως γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό μπάσκετ, αφού έχει θητεύσει στην ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, οπότε είναι ο πλέον κατάλληλος να μιλήσει για την επερχόμενη μάχη των «ερυθρολεύκων» με την περσινή πρωταθλήτρια και άλλοτε ομάδα του, Αναντολού Εφές.

Ο 48χρονος τιμ μάνατζερ (πλέον) παραχώρησε αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του BN Sports, στο περιθώριο της τελετής βράβευσης και της συνέντευξης Τύπου των τεσσάρων προπονητών και αρχηγών των ομάδων που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο στο Βελιγράδι.  

Σχετικά με τον ελληνοτουρκικό ημιτελικό: «Θα είναι ένα καλό ματς γιατί και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες. Η Εφές είχε κάποια προβλήματα μέσα στην χρονιά, ενώ ο Ολυμπιακός είχε μια πολύ καλή σεζόν, όμως και οι δύο ομάδες αξίζουν να βρίσκονται στο Final 4.

Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και δύσκολο παιχνίδι. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Για την πρότερη δική του εμπειρία σε αυτό το επίπεδο και τις συμβουλές που θα έδινε στους φετινούς πρωτάρηδες του Final 4: «Δεν είναι εύκολο να βρεθείς εδώ. Ήταν μια μακρά σεζόν. Δεν μπορώ να τους συμβουλεύσω κάτι, απλά να απολαύσουν τη στιγμή».

Τέλος, σε ότι αφορά την αυτοπεποίθηση που δείχνει με τις δηλώσεις του για το back-to-back στην Euroleague ο κόουτς Αταμάν κι αν αυτό μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ: «Μέχρι στιγμής η αυτοπεποίθηση τους έχει βγει σε καλό. Θα δούμε μετά τα παιχνίδια αν θα βοηθήσει και τώρα ή όχι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0