EuroLeague Final-4 2022

Ο MVP της σεζόν Νικόλα Μίροτιτς στην ερώτηση του BN Sports: «Δεν με αγχώνει η πίεση, με κάνει καλύτερο»! (video)

Ο MVP της σεζόν Νικόλα Μίροτιτς στην ερώτηση του BN Sports: «Δεν με αγχώνει η πίεση, με κάνει καλύτερο»! (video)

Στην ιδιαίτερη ερώτηση της απεσταλμένης του BN Sports, Βασιλικής Καραμούζας, απάντησε ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος επισήμανε πως δεν αγχώνεται περισσότερο, παρά το γεγονός πως αναδείχθηκε ο MVP της Euroleague, μετουσιώνοντας όλες αυτές τις προσδοκίες που του έχουν αποδοθεί, σε κίνητρο για να γίνει καλύτερος!

Μία ιδιαίτερη ερώτηση είχε ετοιμάσει η απεσταλμένη του BN Sports, Βασιλική Καραμούζα για τον Νίκολα Μίροτιτς, με τον παίκτη της Μπαρτσελόνα και κορυφαίο της διοργάνωσης να απαντά… αφοπλιστικά:

«Νιώθεις περισσότερη πίεση ώστε να ωθήσεις την Μπαρτσελόνα να σηκώσει την κούπα μετά την ανάδειξή σου  σε καλύτερο παίκτη της σεζόν στην Euroleague, για πρώτη φορά στην καριέρα σου; Πολλοί θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα είναι λίγο-πολύ το φαβορί άλλωστε»!

«Πρώτα από όλα θεωρώ ότι εδώ δεν νιώθω πως υπάρχουν φαβορί. Όχι, δεν νιώθω έξτρα πίεση. Γνωρίζω την πίεση, τις προσδοκίες και το πόσο με πιστεύουν όλοι εδώ. Ο κόσμος, η ομάδα και το έχω συνηθίσει. Αυτό με κάνει να γίνομαι καλύτερος σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Προσπαθώ πάντα να κάνω το κάτι παραπάνω και όλο αυτό με κάνει να γίνομαι καλύτερος»!


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0