EuroLeague Final-4 2022

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Final-4!

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Final-4!

Δηλώσεις έκαναν οι τέσσερις προπονητές των ομάδων του Final-4, μεταξύ άλλων και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, συνεπικουρούμενοι και από έναν παίκτη τους, με τον Γιώργο Πρίντεζη να βρίσκεται δίπλα στον προπονητή του και να αναφέρεται στο τελευταίο του Final-4!

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη του Final-4 και μετά τα βραβεία για τους καλύτερους της σεζόν, οι προπονητές του Ολυμπιακού, της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εφές, προέβησαν σε δηλώσεις, δίπλα σε έναν παίκτη τους!

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε το πάθος του για τον Ολυμπιακό, μετά και την ανάδειξή του ως κορυφαίου προπονητή της τρέχουσας Ευρωλίγκας, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης επισήμανε πως ο Ολυμπιακός είναι… ένα και η τιμή που νιώθει για το γεγονός πως παρευρίσκεται στο τελευταίο του Final-4 είναι τεράστια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις των… πρωταγωνιστών, που βρίσκονται στο Βελιγράδι με φόντο την κατάκτηση της Euroleague:

Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Είναι τιμή η παρουσία μας εδώ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι υπερβολικό στους παίκτες μας. Να έχουμε αυτοπεποίθηση χρειάζεται και να παίξουμε για την ιστορία της ομάδας μας και την πόλη μας, τον Πειραιά. Να απολαύσουμε την στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί εδώ. Δεν είναι προσωπικό. Όλοι ξέρουν πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει Ολυμπιακός. Πάθος ενίοτε και υπερβολικά συναισθήματα.»

Γιώργος Πρίντεζης:

«Είναι το τελευταίο Final-4 για εμένα. Δεν ακούγεται και τόσο καλό το ότι ξεκίνησα πριν από 20 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Τιμή για τους φιλάθλους μας. Προφανώς και δεν είναι εύκολο. Στόχος μας ήταν να δουλέψουμε σκληρά και το πετύχαμε. Είμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ.»

Πάμπλο Λάσο

«Μου αρέσει η πόλη. Έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Ήμασταν σταθεροί με την Μακάμπι και φτάσαμε εδώ. Ακόμη και 8 νίκες να είχα με την Μπαρτσελόνα, πάλι θα σκεφτόμουν το αυριανό!»

Έντι Ταβάρες:

«Κάθε χρόνο είναι και πιο δυσκολο. Είναι τιμή να είσαι εδώ και να παλεύεις για τον τίτλο. Προφανώς και βοηθάει η εμπειρία του προπονητή μας, του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σάρας Γιασικεβίτσιους:

«Είναι ένα τεράστιο ματς, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι ο τελικός. Προφανώς και η δυσκολία είναι μεγάλη, αλλά θα είμαστε έτοιμοι.

Δεν ξεχνάμε προφανώς τα έξι προηγούμενα ματς. Πρέπει να μάθουμε από αυτά. Τώρα το σκορ είναι 0-0, όχι 5-1 και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα παιχνίδια που προηγήθηκαν.»

Νίκολα Μίροτιτς:

«Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν πόσο λατρεύω την Σερβία και τον λαό της. Είναι ιδιαίτερο για εμένα αυτό το Final-4 γιατί δεν έχω κατακτήσει Ευρωλίγκα!»

Εργκίν Αταμάν:

«Πανηγυρίσαμε με τις οικογένειές μας στα αποδυτήρια. Όλη η Τουρκία πανηγύρισε. Για εμένα θα είναι μεγαλύτερη απόλαυση να το πάρουμε φέτος, με τον κόσμο μας. Ήταν άλλωστε δύσκολη χρονιά και πέρυσι δεν είχαμε ξεκινήσει καλά.»

Σέιν Λάρκιν:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Θέλουμε να είμαστε ξανά οι πρωταθλητές»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0