EuroLeague Final-4 2022

Euroleague: Οδηγίες από την Αρχή για τους ταξιδιώτες στο Βελιγράδι

Euroleague: Οδηγίες από την Αρχή για τους ταξιδιώτες στο Βελιγράδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν όλοι όσοι παραβρεθούν στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Στην έκδοση μιας αναλυτικής ανακοίνωσης προχώρησε η Euroleague. Η διοργανώτρια Αρχή ενημέρωσε τον κόσμο που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι και θα παρακολουθήσει το Final 4 από κοντά, με τα όσα πρέπει να προσέξει και να τηρήσει κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Αναλυτικά:

«Η Euroleague Basketball και οι συμμετέχουσες ομάδες του Final Four της EuroLeague 2022 θα ήθελαν να δώσουν τις ακόλουθες συστάσεις σε όλους τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι.

1. ΦΤΆΝΕΤΕ νωρίς στην αρένα έτσι ώστε να μπορείτε να μπείτε άνετα σε αυτή στην ώρα σας για να ζητωκραυγάσετε για την ομάδα σας. Οι θύρες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες και 45 λεπτά πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
2. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ όλες τις οδηγίες των διοργανωτών και των τοπικών αρχών για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν μια ευχάριστη εμπειρία στην αρένα.
3. ΜΕΙΝΕΤΕ στις θέσεις σας για τους αγώνες και για την τελετή απονομής των τροπαίων για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε καμία από τις ενέργειες στο γήπεδο. Η μετακίνηση εκτός των καθορισμένων περιοχών δεν επιτρέπεται και, εάν δεν ακολουθείτε τις συστάσεις του προσωπικού της αρένας, μπορεί να κληθείτε να εγκαταλείψετε το γήπεδο και να αναφερθείτε στις τοπικές αρχές.
4. ΈΧΕΤΕ μια καλή συμπεριφορά, διασκεδάστε με επευφημίες για την ομάδα σας με ευχάριστο και σεβαστό τρόπο. Οποιεσδήποτε προσβλητικές πράξεις ή μηνύματα μπορεί να οδηγήσουν τον "δράστη" να κληθεί να εγκαταλείψει την αρένα και να αναφερθεί στις τοπικές αρχές.
5. ΜΗΝ φέρνουμε σημαίες μεγαλύτερες από 2τμ. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
6. ΜΗΝ φέρνουμε πυροτεχνήματα. δεν επιτρέπονται από το σερβικό νόμο.
7. ΜΗΝ έρθετε στο Final Four αν δεν έχετε εισιτήριο για να μπείτε στην αρένα.

Ενθαρρύνουμε όλους τους λάτρεις που ταξιδεύουν να ελέγχουν προσεκτικά τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις και τον Κώδικα Συμπεριφοράς in-Arena, καθώς και τις Συχνές Ερωτήσεις».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0