EUROBASKET 2022

Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα, θα πω στους συμπαίκτες μου να απολαύσουν τη στιγμή»

Ρούντι: «Η Γαλλία έχει τα πάντα, θα πω στους συμπαίκτες μου να απολαύσουν τη στιγμή»
Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του EuroBasket o Ρούντι Φερνάντεθ έκανε δηλώσεις για τον αγώνα στις οποίες στάθηκε στο πόσο πολύ έχουν δουλέψει στην εθνική ομάδα γι'αυτό το τουρνουά.
Δηλώσεις έκανε λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του EuroBasket ο αρχηγός της Ισπανίας, Ρούντι Φερνάντεθ. Ο έμπειρος άσος των «φούριας ρόχας» έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού επιτελείου της εθνικής του ομάδας ενώ τόνισε ότι θα πει στους συμπαίκτες του να ζήσουν τη μεγάλη στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Γαλλία έχει τα πάντα. Εμείς έχουμε ένα προπονητικό επιτελείο που κάνει τρομερή δουλειά και ελπίζουμε να το δείξουμε στο παρκέ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για τον τελικό: «Πραγματικά ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν σκεφτήκαμε όταν ξεκίνησε αυτό το EuroBasket. Βλέπω τους συμπαίκτες μου χαρούμενους και να θέλουν να ζήσουν κάτι μοναδικό».

Για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Θα τους έλεγα να απολαύσουν τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει, ούτε εγώ στα 37 μου ούτε ο Γκαρούμπα στα 21, αν θα επιστρέψουμε σε έναν τελικό, γιατί πολλά πράγματα συμβαίνουν στον αθλητισμό. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε, οπότε θα τους έλεγα να το απολαύσουν».

Για το τι περιμένουν από τη Γαλλία: «Θα προετοιμάσουν το παιχνίδι για να προσπαθήσουν να μας κερδίσουν και εμείς το προετοιμάζουμε για να κάνουμε έκπληξη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0