EUROBASKET 2022

Φουρνιέ: «Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα ήθελα μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»! (video)

Φουρνιέ: «Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα ήθελα μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό»! (video)

Ο Εβάν Φουρνιέ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την πρόκριση της Γαλλίας στον τελικό του EuroBasket 2022 για τον αγώνα με την Πολωνία καθώς και για το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Ευρώπη μελλοντικά, δείχνοντας και πάλι την προτίμησή του στον Ολυμπιακό και την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έδωσε ξανά «ψήφο εμπιστοσύνης» στους Πειραιώτες, σε ενδεχομένη μελλοντική επιστροφή του στην Ευρώπη, όπως είχε κάνει και κατά τη διάρκεια του Final-4 του Βελιγραδίου, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι Έλληνες φίλαθλοι.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του, μετά την νίκη-πρόκριση στον τελικό του EuroBasket2022:

Για τη νίκη πρόκριση και την άμυνα που έδωσε «αέρα» από νωρίς: «Το ελληνικό στυλ είναι να σε κερδίζουν στο τέλος. Σήμερα ήταν η άμυνα που μας οδήγησε στη νίκη. Παίξαμε δυνατά δεν τους δώσαμε χώρους και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι μια ομάδα που μπορεί να γίνει επικίνδυνη όταν αποκτά αυτοπεποίθηση. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και όταν αρχίσαμε να χτίζουμε διαφορές, ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν».

Για το μέλλον και το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ευρώπη: «Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτάζω τόσο μακριά. Αλλά πάντα έλεγα ότι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη. Ελπίζω να έρθω να δω τον Μους (σ.σ τον Φαλ) να παίζει κάποια στιγμή και να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι νωρίς όμως να πω κάτι προς το τέλος της καριέρας μου. Θα εξαρτηθεί από τραυματισμούς και άλλα...Είναι μακρινό! Αν επέστρεφα θα ήθελα να είναι για μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό... Είμαι ακόμα 29 οπότε έχω δρόμο μπροστά μου στο ΝΒΑ. Θα δούμε στο μέλλον».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0