EUROBASKET 2022

Σκαριόλο: «Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ»

Σκαριόλο: «Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ»
Δηλώσεις του προπονητή της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, εν όψει της αναμέτρησης με τη Γερμανία (16/09, 21:30) στα ημιτελικά του Eurobasket 2022.
Ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, παραχώρησε δηλώσεις τόσο για την πορεία της ομάδας του έως τα ημιτελικά του Eurobasket 2022, όσο και για την παρουσία του Λορέντζο Μπράουν.

Για τον Λορέντζο Μπράουν:
«Δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικά "στοίχημα". Οι ενστάσεις για τον Μπράουν βασίζονταν σε άγνοια, οπορτουνισμό και ξενοφοβία. Κι όταν αυτά είναι τα επιχειρήματα, δεν μπορείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση. Δεν θα ήθελα να το αναλύσω όμως να το αναλύσω περισσότερο».

Για την πορεία της ομάδας του ως τα ημιτελικά όπου απόψε θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία:
«Σχεδόν κανείς από μας δεν περίμενε να φτάσουμε εδώ. Τώρα πρέπει να το απολαύσουμε και να αρπάξουμε την ευκαιρία. Δεν σημαίνει ότι τώρα που φτάσαμε εδώ είμαστε ευχαριστημένοι και αρκούμαστε σε αυτό. Νιώθω περήφανος για την ομάδα. Έχουμε οκτώ παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση κι αυτό λέει πολλά. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Σε αυτό που καταφέραμε έπαιξε μεγάλο ρόλο και ο Ρούντι. Χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν τώρα εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0