EUROBASKET 2022

Ντένις Σρέντερ: Ένα «Γκρέμλιν» με παραξενιές και μπόλικη τρέλα (video)

Ντένις Σρέντερ: Ένα «Γκρέμλιν» με παραξενιές και μπόλικη τρέλα (video)
Αυτός ο θεοπάλαβος γκαρντ με την ξανθιά λωρίδα στο κεφάλι σαν... Γκρέμλιν, μία καρικατούρα σε κάθε της έκφανση και παικταράς του NBA... υπέταξε την Ελλάδα τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχικά. Ο λόγος για τον Ντένις Σρέντερ, τον 28χρονο γκαρντ από το Μπράουνσβαϊχ, που η ζωή του χαρακτηρίζεται από ατόφια τρέλα!
Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε το βράδυ της Τρίτης ο Ντένις Σρέντερ, τόσο στους φιλάθλους της «γαλανόλευκης», όσο και στην μετάδοση της ελληνικής τηλεόρασης. Ποιος μπορεί όμως να του στερήσει την χαρά; Γιατί να μην χαμογελάει, έστω και ειρωνικά... και πόσο μάλλον γιατί να μην κάνει τα χορευτικά του handles την στιγμή που η ομάδα του είχε ασφαλές προβάδισμα πρόκρισης;
Κατανοητή η πικρία ή ο θυμός της στιγμής, ωστόσο οποιοσδήποτε παρακολουθούσε την αναμέτρηση ως ουδέτερος, θα έμεινε ικανοποιημένος. Μοναδικό του λάθος η αντίδραση προς τον ελληνικό πάγκο, για τον οποίο βέβαια χρεώθηκε με αποβολή. Όποιος γνωρίζει την πορεία του Γερμανού free agent, τότε καταλαβαίνει πολύ καλά για τι... περίπτωση μιλάμε!


1 + 7 διάσπαρτα «Schroder Facts»:

A_O.jpg

1.
Έπειτα από την σεζόν 2021/2021 αποφάσισε να απορρίψει τους Λέικερς και το συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών που θα του απέφερε 21 εκ. ευρώ ετησίως, διότι πίστευε ότι θα βρει περισσότερα. Κατέληξε στους Σέλτικς με κάτι λιγότερο από 6...

2. Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο και τα χορευτικά του πιθανότατα να πηγάζουν από την καταγωγή του, καθώς η μητέρα του προέρχεται από την Γκάμπια.

3. Σε νεαρή ηλικία αγαπούσε το skate, αλλά η έλλειψη ταλέντου τον ώθησε στο να παρακολουθεί βιντεάκια με streetball και εν τέλει να πεισθεί ώστε να μπει σε κανονικό court.

4. Ζει και αναπνέει για το φαίνεσθαι, διαθέτοντας επιχρυσωμένο iphone, όπως και αυτοκίνητο, ενώ έχει νυχτερινό κλαμπ για να διασκεδάζει με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο.

5. Η πρώτη αποβολή της καριέρας του προήλθε από καυγά με τον Κάιρι Ίρβινγκ, όταν ο Γερμανός γκαρντ τον αποκάλεσε «αράπη» και οι δυο τους ξεκίνησαν έναν έντονο διάλογο

6. Πρώτος προπονητής που τον πίστεψε ο Έλληνας Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος του το χρήσμα στην Μπράουνσβαϊχ όταν ήταν μόλις 19 ετών.

7. Στην Ατλάντα είχε συλληφθεί από την αστυνομία για ξυλοδαρμό θαμώνα σε... ναργιλεδάδικο.

8. Ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του είναι ο Νικ Κύργιος, ο οποίος συχνά πυκνά σχολιάζει τις αναρτήσεις του στο instagram.

Αυτά τα λίγα μέχρι την Παρασκευή (16/07), όπου αναμένεται να δώσει το επόμενο show του στο ημιτελικό απέναντι στην Ισπανία... Θα είναι αγωνιστικό.... θα είναι εξωαγωνιστικό; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό EuroBasket δημιουργεί ιστορίες.


Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0