EUROBASKET 2022

Παπανικολάου: «Κατώτεροι των περιστάσεων»!

Παπανικολάου: «Κατώτεροι των περιστάσεων»!

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής μας ομάδας από την Γερμανία, με τον αρχηγό της «γαλανόλευκης» να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς.

Οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου για το μέλλον της Εθνικής, αμέσως μετά την ήττα-αποκλεισμό από το EuroBasket με 107-96 από τη Γερμανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς οι 107 πόντοι είναι πάρα πολλοί, νομίζω ότι επιτρέψαμε στη Γερμανία να παίξει άνετα στον ρυθμό της και αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολο, είπαμε στο ημίχρονο να μπούμε δυνατά και να σπάσουμε τον ρυθμό τους αλλά δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε και συνέχισαν τα υψηλά ποσοστά».

Για το αν η Ελλάδα μπήκε υπνωτισμένη: «Αναλύσεις μπορεί να γίνουν πολλές, νομίζω ότι όλη η ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη. Δεν αποκοιμηθήκαμε, ήταν δυνατό παιχνίδι αλλά αφήσαμε να νιώσουν άνετα στο παρκέ».

Για το ταξίδι της Ελλάδας: «Δε νομίζω ότι το ταξίδι αυτής της ομάδας τελείωσε, φέτος ξεκινάει και θα έχει διάρκεια. Δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά ελπίζω ότι έχουμε βάλει τις βάσεις για τα επόμενα καλοκαίρια και ευελπιστώ να έχουμε την ίδια δίψα του χρόνου, όποιοι και αν είμαστε».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0