EUROBASKET 2022

Σρέντερ: «Από τους κορυφαίους ο Γιάννης αλλά είμαστε έτοιμοι»

Σρέντερ: «Από τους κορυφαίους ο Γιάννης αλλά είμαστε έτοιμοι»
Ενδιαφέρουσες οι pre game δηλώσεις ενός εκ των κορυφαίων Γερμανών, του Ντένις Σρέντερ, ενόψει της μάχης με την Ελλάδα για το εισιτήριο της τετράδας.
Θα χρειαστεί αρκετή συγκέντρωση για να τον περιορίσουν οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς ο άσος των Χιούστον Ρόκετς διανύει εξαιρετικό τουρνουά. Ο ίδιος μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το παιχνίδι της «Επίσημης Αγαπημένης», αλλά και για το τι χρειάζεται η ομάδα του για να προκριθεί στα ημιτελικά του EuroBasket.

Διαβάστε αναλυτικά:
«Θέλουμε να είμαστε στα ημιτελικά και να αναμετρηθούμε με τους καλύτερους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και με καλή διάθεση.

«Όλοι πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να τρέχουμε κατευθείαν πίσω με συγκέντρωση κάθε φορά που σκοράρουμε. (σ.σ Ο Γιάννης) Μπορεί να τρέξει ένα fastbreak εναντίον τριών, τεσσάρων ατόμων. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά ως ομάδα και να είμαστε πειθαρχημένοι. Αν καταφέρουμε να τους κάνουμε να παίξουν στο μισό γήπεδο, αυτό είναι καλό, είναι χειρότεροι εκεί από ό,τι στο γρήγορο break»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0