EUROBASKET 2022

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Η προσωπικότητα φάνηκε στο τέλος»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Η προσωπικότητα φάνηκε στο τέλος»
Άτυπος MVP της νίκης της Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έμελλε να αλλάξει την πορεία του ματς από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο παρκέ. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Μιλώντας στο BN Sports έπειτα από αυτό το δύσκολο, αλλά νικηφόρο ματς, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο ταλέντο και την προσωπικότητα της «επίσημης αγαπημένης».

Ήταν ένα παιχνίδι που έμοιαζε με συναισθηματικό roller coaster. Πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση σε ένα ματς που είναι do-or-die;

«Δεν είναι εύκολο, αλλά για αυτό τον λόγο είμαστε σε αυτό το επίπεδο και παίζουμε εδώ. Σίγουρα τα νοκ-άουτ είναι περίεργα παιχνίδια, αλλά τέλος καλό, όλα καλά και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την νίκη».

Υπήρχε κάποια στιγμή που φοβήθηκες ότι μπορεί το παιχνίδι να χαθεί;

«Όχι, γιατί πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο ταλέντο και την προσωπικότητα αυτών των παικτών, η οποία φάνηκε και στο τέλος».

Μπορεί με βάση το PIR να μην είσαι ο MVP του αγώνα, αλλά νομίζω πως η δική σου είσοδος στο παρκέ άλλαξε το ρου του αγώνα. Πώς αισθάνεσαι για αυτό;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και βοήθησα την ομάδα, προσπαθώ να κάνω κι εγώ ό,τι καλύτερο μπορώ. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να περάσουμε στους ‘8’».

Η παρουσία του κόσμου ήταν πολύ έντονη και σήμερα. Σας βοήθησε αυτό;

«Είναι τρομεροί. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, το λέω και ανατριχιάζω πραγματικά. Τους ευχαριστούμε που έχουν έρθει, μας στηρίζουν και τους δίνουμε τέτοια χαρά. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι μαζί μέχρι τέλους».

Ακολουθεί το ματς με τη Γερμανία. Μία πρώτη σκέψη;

«Σίγουρα θα είναι κι αυτό πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι η οικοδέσποινα, παίζει στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο, θα βγάλει ενέργεια. Πρέπει να ματσάρουμε αυτή την ενέργεια με μυαλό και ευστροφία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0