EUROBASKET 2022

Ιτούδης: «Τα κλειδιά μας για το ξενοδοχείο έχουν λήξει, γιατί μπορεί να φεύγαμε αύριο» (video)

Ιτούδης: «Τα κλειδιά μας για το ξενοδοχείο έχουν λήξει, γιατί μπορεί να φεύγαμε αύριο» (video)
Ο Δημήτρης Ιτούδης έδειξε πόσο σέβεται και υπολόγιζε την Τσεχία, καθώς όπως είπε στις δηλώσεις του, πρέπει να πάει να ανανεώσει τα κλειδιά στο ξενοδοχείο στο Βερολίνο, καθώς δεν ξέρανε αν η Εθνική Ομάδα θα παραμείνει στην γερμανική πρωτεύουσα και αύριο... 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Ιτούδη, μετά τη νίκη της Εθνικής μας Ομάδας επί της Τσεχίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket 2022: 

«Δεν ξέρω αν ήμασταν αγχωμένοι, δεν παίζουμε μόνοι μας, παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Διαθέτουν αρκετούς σουτέρ και δημιούργησε ο Σατοράνσκι. Αλλάξαμε τριών ειδών άμυνες, με την τελευταία να είναι ουσιαστική στις αλλαγές.

Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη και την ηρεμία στα διαστήματα που δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Κλείνανε στη ρακέτα τον Γιάννη αλλά βρήκαμε τρόπο να συνεργαστούμε. Ο Λάρι από τον πάγκο μας έδωσε μία διαφορετική διάσταση, όλοι οι αθλητές το πίστεψαν. Είχαμε ηρεμία και συγκέντρωση. 

Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας της ομάδας. Πολύ περισσότερο σήμερα σε νοκ άουτ παιχνίδι. Στα πέντε παιχνίδια ήταν διαφορετικό, εδώ είναι ή το κάνεις ή φεύγεις. Ωριμάζουμε ως ομάδα και σήμερα ήμασταν στα σχοινιά. Ήμασταν ψύχραιμοι και βάλαμε σουτ αλλά οι άμυνες που βγάλαμε μας δώσανε την ευκαιρία. Προσπαθήσαμε να μη χάσουμε από τους άλλους, πέραν του Βέσελι και του Σατοράνσκι. 

Έχουμε εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια αλλά δεν παίζουμε μόνοι μας. Τα παιχνίδια τελειώσανε στο 94-86 εδώ. Προφανώς οι ομάδες μπαίνουν να κερδίσουν ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να γίνουν. 

Για εμάς το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικό. Στη ρεσεψιόν μετά το φαγητό τα κλειδιά μας είχανε λήξει γιατί μπορεί να φεύγαμε αύριο. Πάμε να ανανεώσουμε τα κλειδιά μας». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0