EUROBASKET 2022

Παπαπέτρου: «Φτύσαμε αίμα για να περάσουμε»

Παπαπέτρου: «Φτύσαμε αίμα για να περάσουμε»
Ο φόργουορντ της Παρτιζάν και της Εθνικής Ομάδας μίλησε μετά τον αγώνα με την Τσεχία για τις δυσκολίες του παιχνιδιού, το άγχος στο πρώτο ημίχρονο και την κατάθεση ψυχής στο 2ο... 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου, μετά την νίκη της Ελλάδας επί της Τσεχίας και την πρόκριση στα προημιτελικά του EuroBasket 2022

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, παλέψαμε πάρα πολύ και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθει. Μέσα από την εμπειρία μας από αυτά τα τουρνουά, ξέραμε ότι έπρεπε να φτύσουμε αίμα για να περάσουμε, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια σε αυτό το επίπεδο. Τελικά το κάναμε και είμαι πολύ περήφανος. Μείναμε ενωμένοι, δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που φτάσαμε τελικά στους "8"». 

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Τσεχία, ήταν ένας σκληρός αντίπαλος και έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς ήμασταν αγχωμένοι στο ξεκίνημα, πολύ σφιγμένοι επιθετικά. Ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά στο 2ο ημίχρονο, είχαμε καλή κυκλοφορία, βάλαμε κάποια σουτ και τα καταφέραμε. Είναι λογικό να υπάρχει άγχος, είδαμε τι έπαθε η Σερβία νωρίτερα, δεν είναι όπως στους ομίλους, αμα χάσεις ένα ματς είσαι εκτός».

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν σαν ένα χαστούκι που κατά κάποιον τρόπο μας ξύπνησε. Νιώθουμε την προσδκοκία που υπάρχει από τον κόσμο και καλό είναι να υπάρχει η έξτρα πίεση που μας βάζει. Ευαχριστούμε πολύ όλους τους Έλληνες που βρίσκονται εδώ. Στο τέλος φτάσαμε τελικά στην νίκη και αυτό το ματς ήταν μια καλή εμπειρία και μεγάλο μάθημα για τη συνέχεια». 



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0