EUROBASKET 2022

«Ποτζεκιάδα»: Ο προπονητής της Ιταλίας έκλεψε μέχρι και την... καρδιά του Giannis! (video)

«Ποτζεκιάδα»: Ο προπονητής της Ιταλίας έκλεψε μέχρι και την... καρδιά του Giannis! (video)
Ο Ιταλός κόουτς, Τζιανμάρκο Ποτζέκο έκλεψε για άλλη μια φορά την... παράσταση στο EuroBasket 2022, με αποκορύφωμα την «βουτιά» στην αγκαλιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχοντας εξελιχθεί στον μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης! 
Σχετικά Άρθρα
Τζιανμάρκο Ποτζέκο: Ένας... ωραίος τρελός που έχει καταφέρει να φτάσει με την Ιταλία στους «8» του EuroBasket 2022 και ταυτόχρονα να πάρει πάνω του όλα τα φώτα, με τις αντιδράσεις του να είναι... μυθικές! 

Η αρχή έγινε στο Μιλάνο, μπροστά στους συμπατριώτες του, που έγινε... μαέστρος, δίνοντας το σύνθημα στην κερκίδα για να έρθει η νίκη απέναντι στην Κροατία

Αλλά και... μακριά από το σπίτι του, στο Βερολίνο, η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή... Στο ματς της φάσης των «16» με την Σερβία, ο Ποτζέκο αποβλήθηκε στα μέσα της 3ης περιόδου και έδωσε ένα πραγματικό σόου στο παρκέ της «Mercendes Benz Arena», φιλώντας όλους τους παίκτες του και χαιρετώντας έναν-έναν τους αντιπάλους

Η Ιταλία έκανε τελικά την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά και πέταξε εκτός διοργάνωσης τους Σέρβους του Νίκολα Γιόκιτς, με τον Ποτζέκο φυσικά να... τρελένεται με αυτή την εξέλιξη και να ξαναμπαίνει στο γήπεδο για να χαθεί στις αγκαλιές των παικτών του! 

Ο Ποτζέκο μάλιστα συγκινημένος μετά από την μεγάλη νίκη, δήλωσε πως δεν έχει στη διαθεσή του 12 παίκτες, αλλά 12 «λιοντάρια», που σήμερα συγκλόνισαν ολόκληρο τον πλανήτη! 

Στα αποδυτήρια της «Mercendes Benz Arena» λίγο αργότερα, ήρθε και το... αποκορύφωμα της «Ποτζεκιάδας», με τον Ιταλό κόουτς να βλέπει μπροστά του τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο και να ορμάει στην αγκαλιά του έκπληκτου «Greek Freak»! Η επίσημη ιστοσελίδα του Ευρωμπάσκετ μάλιστα ζήτησε αυτό να γίνει το πιο viral βίντεο ολόκληρης της διοργάνωσης! 

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0