EUROBASKET 2022

Αγωνία για Βάγκνερ στη Γερμανία - Χέρμπερτ: «Έπαθε σοβαρό διάστρεμμα»

Αγωνία για Βάγκνερ στη Γερμανία - Χέρμπερτ: «Έπαθε σοβαρό διάστρεμμα»
Ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο της Γερμανίας μετά τον τραυματισμό του Φραντζ Βάγκνερ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ, Βασιλική Καραμούζα


Η Γερμανία μπορεί να εξασφάλισε την παρουσία της στη φάση των «8» του EuroBasket 2022 μετά την νίκη επί του Μαυροβουνίου στο πρώτο νοκ άουτ της διοργάνωσης, αλλά ανησυχεί για την υγεία και κατ'επέκταση την παρουσία του Φραντζ Βάγκνερ στο επόμενο παιχνίδι (σσ. κόντρα στον νικητή του αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τσεχία). 

Ο 21χρονος Γερμανός που μέχρι στιγμής μετράει 15.8 πόντους, 4.2 ριμπάπουντ και 1.2 ασίστ υπέστη βαρύ διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του αγώνα, όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γκόρντον Χέρμπερτ, μετά το πέρας της αναμέτρησης και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο επίσημος λογαριασμός της ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης της Γερμανίας έκανε γνωστό ότι η κατάσταση του Βάγκνερ παρακολουθείται συνεχώς, χωρίς όμως να αναφέρει κάτι σχετικά με τη συμμετοχή του στον επερχόμενο ημιτελικό (13/09). 


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η... ενημέρωση έγινε απλά για τα μάτια του κόσμου, χωρίς να προσφέρει καμία επιπλέον πληροφορία για την κατάσταση του νεαρού φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ.

Να σημειώσουμε δε κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό στο κοινό. Στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Γερμανίας έχει προστεθεί και ο Μπρετ Μπριελμάιερ, βοηθός προπονητή των Μάτζικ, για να έχει από κοντά τον Βάγκνερ. Μια αντίστοιχη περίπτωση με τον Τζος Οπενχάιμερ των Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τέλος, να θυμήσουμε ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του Φραντζ, ο Μόριτζ Βάγκνερ, τραυματίστηκε στη διάρκεια του πρώτου φιλικού προετοιμασίας της Γερμανίας και κόπηκε με συνοπτικές διαδικασίας από την ομάδα, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0