EUROBASKET 2022

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για την Τσεχία: «Θέλει προσοχή στη δημιουργία του Σατοράνσκι»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για την Τσεχία: «Θέλει προσοχή στη δημιουργία του Σατοράνσκι»

Λίγες ώρες μένουν πλέον για το πρώτο τζάμπολ της Εθνικής μας ομάδας στα νοκ-άουτ (11/9, 21:30) με την ελπίδα να μην είναι και το τελευταίο φυσικά. Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, Σωτήρης Μανωλόπουλος» μίλησε για την αντίπαλο της «γαλανόλευκης» στους «16», Τσεχία, και τα δυνατά της στοιχεία

Η Α’ φάση στο Μιλάνο ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στο ελληνικό στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Βερολίνο και τους νοκ-άουτ αγώνες του EuroBasket 2022.

Πρώτη αντίπαλος, η γνώριμη μας Τσεχία, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να αναλύει την παρέα του Τόμας Σατοράνσκι, δίνοντας έμφαση στα σημεία που πρέπει να προσέξει περισσότερο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Είναι μια ομάδα που είναι πολύ καιρό μαζί, με τον ίδιο προπονητή. Είναι μια ολοκληρωμένη ομάδα, με αυτοματισμούς, έμπειρη και με παίκτες του κορυφαίου επιπέδου, ΝΒΑ και Ευρωλίγκας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι τη δημιουργία τους και κυρίως του Σατοράνσκι, τα spot σουτ, γιατί είναι πολύ καλοί σουτέρ, όπως και τα επιθετικά ριμπάουντ και τους ψηλούς τους κοντά στο καλάθι, που είναι πολύ αποτελεσματικοί μετά από δημιουργία κάποιου άλλου» είπε αρχικά και πρόσθεσε.

«Ο Μπόχατσικ, ο Χρούμπαν, ο Άιντα, ο Βέσελι είναι καλοί παίκτες με μεγάλη εμπειρία και ικανοί να κάνουν τη ζημιά όπως έχει γίνει στο παρελθόν. Εννοείται πως εμείς έχουμε μια τελείως διαφορετική ομάδα, με άλλους παίκτες, με άλλο ταλέντο. μια Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε στα σημεία που είναι δυνατοί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0