EUROBASKET 2022

Στη Μαδρίτη για θεραπεία ο Νέντοβιτς!

Στη Μαδρίτη για θεραπεία ο Νέντοβιτς!

Να ενταχθεί ξανά στην 12αδα της Σερβίας θέλει ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε στην Μαδρίτη για να βρει εξειδικευμένο γιατρό ώστε να επανέλθει άμεσα στην αγωνιστική δράση!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι της Σερβίας με το Ισραήλ, αποχώρησε τραυματίας, ενώ το επόμενο μεσημέρι έγινε γνωστό το κόστος για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο έμπειρος γκαρντ είχε υποστεί θλάση και ως εκ τούτου θα έχανε το υπόλοιπο EuroBasket.

Η Σερβία στην φάση των «16» τίθεται αντιμέτωπη με την Ιταλία, για να διεκδικήσει μία θέση στους «8» του EuroBasket. Ο Σέρβος τεχνικός όμως, θα έχει στη διάθεση του 11 και όχι 12 παίκτες, καθώς το κενό του «Νέντα» δεν γίνεται να αναπληρωθεί βάση κανονισμών.

Την ώρα που ολόκληρο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σερβίας βρίσκεται στο Βερολίνο, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, έχει ταξιδέψει στη Μαδρίτη και ακολουθεί εντατική θεραπεία για να επανέλθει και να ενταχθεί στην ομάδα του Πέσιτς. Σύμφωνα με την Mozzart Sport, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, θα ταξιδέψει στο Βερολίνο το Σάββατο (10/9), για να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα και να συνεχίσει την θεραπεία του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0