EUROBASKET 2022

Εθνική Ομάδα: Ο Giannis και η... γαλανόλευκη παρέα του έπαιξαν «μεγάλη μπάλα» στο Μεάτσα! (video)

Εθνική Ομάδα: Ο Giannis και η... γαλανόλευκη παρέα του έπαιξαν «μεγάλη μπάλα» στο Μεάτσα! (video)
Απίστευτο κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Ομάδας, με αρκετούς παίκτες της «Επίσημης Αγαπημένης» να βρίσκονται στο Τζουζέπε Μεάτσα και μετά την αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, να δοκιμάζουν την τύχη τους στο ποδόσφαιρο! Απίστευτες ατάκες από τους διεθνείς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει σκέψεις για... αλλαγή αθλήματος όπως μας ενημέρωσε μέσω instagram! 
Σχετικά Άρθρα
Ένα φοβερό «γαλανόλευκο» παρεάκι έκανε την εμφανίσή του στο Τζουζέπε Μεάτσα για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπάγερν Μονάχου για τους Ομίλους του Champions League. Αρκετοί από τους διεθνείς και συγκεκριμένα οι Γιάννης, Θανάσης και Κώστας Αντετοκούνμπο, μαζί με τους Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Δημήτρη Αγραβάνη και Κώστα Παπανικολάου εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό της Επίσημης Αγαπημένης από τις υποχρεώσεις της στο EuroBasket 2022, σε συνδυασμό με την παραμονή τους στο Μιλάνο και άφησαν για λίγο στην... άκρη την «πορτοκαλί θεά» για χάρη του ποδοσφαίρου! 

Μετά τον αγώνα μάλιστα βρέθηκαν όλοι μαζί στον αγωνιστικό χώρο του «Τζουζέπε Μεάτσα» και έπαιξαν πασούλες και... βραζιλιάνικο, δείχνοντας ότι τα καταφέρνουν μια χαρά και στον «βασιλιά των σπορ», πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις τους μέχρι τώρα στο Ευρωμπάσκετ (4/4 και 1η θέση στον Γ Όμιλο).


Φυσικά τα χαμόγελα, τα γέλια και τα πειράγματα «έδιναν και έπαιρναν», με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (τι πρωτότυπο) σε ρόλο πρωταγωνιστή να μας ενημερώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, για το πόσο απόλαυσε την εμπειρία του πρώτου του αγώνα Champions League αλλά και να μας διαβεβαιώνει ότι αν δεν τον είχε κερδίσει το μπάσκετ τώρα θα ήταν σίγουρα ποδοσφαιριστής! 

Απολαύστε τους: 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλιστα στην επιστροφή από το γήπεδο ανέβασε και story αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο... πειραχτήρι είναι με κανέναν να μην ξεφεύγει από τις ατάκες του! Στο «στόχαστρό» του όμως βρέθηκαν κυρίως ο Κώστας Παπανικολάου γνωστός και ως «Αρχηγάρα ή ο El Capitano» και ο Κώστας Αντετοκούνμπο που... μάλλον πήρε στα κρυφά μια μπάλα για ενθύμιο την οποία έκρυβε στην μπλούζα του, με τον Giannis να αναρωτιέται αν ο μικρός του αδερφός «έμεινε έγκυος»... 


Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0