EUROBASKET 2022

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο BN Sports: «Το μυαλό δεν είναι ακόμα στο Βερολίνο – Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο BN Sports: «Το μυαλό δεν είναι ακόμα στο Βερολίνο – Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Συγκρατημένος, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και προπονητές στην Εθνική Ελλάδας, ο Ιωάννης Παπαπέτρου βλέπει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην «επίσημη αγαπημένη», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο BN Sports.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται πως βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής Ελλάδας, αφού ούτε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήθελε να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που ειπώθηκε στα αποδυτήρια του «Mediolanum Forum» στην ανάπαυλα του αγώνα με την Ουκρανία, παρά την προσπάθεια που έκανε το BN Sports να αποσπάσει αυτή την πληροφορία.

Ωστόσο, ο πολύπειρος διεθνής φόργουορντ σημείωσε ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης στην ομάδα, που δεν έχει πιάσει κατά πως φαίνεται ακόμα το ταβάνι της.

Είχαμε κάποιες παθογένειες στο πρώτο ημίχρονο όπως και στο παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία. Τι δεν δούλεψε τόσο καλά;

«Θεωρώ ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Ουκρανία είναι μία πολύ μαχητική ομάδα. Αντιστάθηκε πολύ, ειδικά στο πρώτο μέρος. Όμως εμείς παλέψαμε πολύ και στο τέλος βρήκαμε τη λύση».

Βγήκατε πολύ πιο ήρεμοι στο δεύτερο μέρος του ματς. Τι ήταν αυτό που συζητήθηκε στα αποδυτήρια;

«Αυτά είναι μυστικά που δεν μπορώ να τα αποκαλύψω. Αλλά ναι, βγήκαμε με αυτοπεποίθηση, κάναμε παραπάνω προσπάθεια, είχαμε παραπάνω ενέργεια. Αυτά μας επέτρεψαν να πάρουμε μία διαφορά την οποία κρατήσαμε μέχρι το τέλος».

papi_1.jpg

Θα έλεγες ότι εκνευριστήκατε λίγο στην αρχή του αγώνα από το σκληρό παιχνίδι της Ουκρανίας και από κάποια σφυρίγματα;

«Όχι εντάξει. Προσπαθήσαμε να μην δώσουμε σημασία σε αυτό. Προσπαθούμε πάντα να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Από εκεί και πέρα, όπως είπα και πριν είναι μία ομάδα είναι ιδιαίτερα μαχητική, αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά, οπότε είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα».

Η πρόκριση έχει «κλειδώσει» ήδη μετά το παιχνίδι με την Μεγάλη Βρετανία. Είναι το μυαλό έστω και λίγο στο Βερολίνο;

«Όχι δεν είναι καθόλου. Έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Εσθονία. Πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας, να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα (σσ. των νοκ-άουτ)».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0