EUROBASKET 2022

Καραγκούνης: «Έχω περάσει μια ολόκληρη ζωή με την Εθνική, μπορούν να τα πετύχουν όλα τα παιδιά» (video)

Καραγκούνης: «Έχω περάσει μια ολόκληρη ζωή με την Εθνική, μπορούν να τα πετύχουν όλα τα παιδιά» (video)

Στο Μιλάνο για χάρη της Εθνική βρέθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης!

Ο Γιώργος Καραγκούνης παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση της Εθνικής  απέναντι στην Ουκρανία, στο Μιλάνο. Ο «τυπάρας» ήταν πάντοτε λάτρης των Εθνικών Ομάδων της χώρας μας, ενώ και ο ίδιος αποτέλεσε μέρος του ποδοσφαιρικού τμήματος από τα παιδικά του χρόνια. Ο «Κάρα» έκανε το δικό του σχόλιο στην κάμερα της ΕΡΤ!

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη:

«Το χάρηκα πάρα πολύ που κερδίσαμε. Όταν κερδίζει η Ελλαδάρα είμαστε όλοι χαρούμενοι. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε κάνει το 4/4, αυτό τα λέει όλα. Ευχόμαστε όλοι να υπάρχει και συνέχεια, αλλά πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Δείχνουν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και τους αρέσει που είναι στην Εθνική ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τους «πελαργούς»: «Είναι ωραία τα συναισθήματα όταν βλέπω την ελληνική ομάδα, από μικρό παιδί έχω περάσει μια δεύτερη καριέρα στην Εθνική. Χάρηκα που βρέθηκα εδώ και είδα αυτή την ομάδα να παίζει τόσο καλά, είναι παράδειγμα εντός και εκτός γηπέδου και αυτοί και ο κόσμος στις κερκίδες. Να μην τους ματιάσουμε, να συνεχίσουν έτσι χωρίς τραυματισμό και πιστεύω ότι μπορούν να τα πετύχουν όλα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0