EUROBASKET 2022

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη - Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη - Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα» (video)
Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιάννης Ανετοκούνμπο μετά την 4η κατά σειρά νίκη της Εθνικής Ελλάδας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το EuroBasket 2022 έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Ηγετική εμφάνιση στο παρκέ, και ηγετικές δηλώσεις από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που προσπάθησε να κατευνάσει τον ενθουσιασμό για το 4/4 της Εθνικής Ελλάδας στο EuroBasket, αφού ξέρει ότι τα δύσκολα βρίσκονται μπροστά μας. 

Αναλυτικά ο «Greek Freak» ανάφερε: «Η ομάδα μου έπαιξε σπουδαία. Πορφανώς δυσκολευτήκαμε στην αρχή, δεν είχαμε ενέργεια. Δεν χρειάζεται να έχουμε δικαιολογίες. Στο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε, βγήκαμε και παίξαμε καλή άμυνα, η οποία μας έδωσε καλά σουτ

Προσπαθώ να μη βαθμολογώ τις εμφανίσεις μου, απλά να το απολαμβάνω όσο περισσότερο. Να ελέγχω αυτά που μπορώ, να δίνω ενέργεια και να δημιουργώ. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, κάθε φορά η εμπειρία είναι διαφορετική. Θα έλεγα πως αυτός είναι ένας από τους χρόνους που νιώθω πραγματικά μεγάλη ανυπομονησία για να παίξω μ την ομάδα. Έλειπα από το 2019. Δεν ξέρω αν είναι η απουσία τριών ετών, οι συμπαίκτες μου ή το πώς μου δίνει κίνητρο ο κόουτς. 

Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Μέρα με τη μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω κάποιες φορές όταν κερδίζουμε, δεν ξέρω γιατί, ίσως χαλαρώνουμε λίγο και να νομίζουμε πως είμαστε καλύτεροι, σαν να έχουν πάρει αέρα τα μυαλά μας.

Έχω ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση, το 2014. Είχαμε 5-0 τότε, είχαμε κερδίσει την Αργεντινή και την Κροατία, αλλά στο πρώτο χιαστί χάσαμε με 25 πόντους. Έχουμε κάνει πολλά καλά πράγματα, συνεχίζουμε να γινόμαστε ένα ως ομάδα. Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα γίνει στα νοκ άουτ. Δεν θέλω καθόλου να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Δεν είμαστε τέτοια ομάδα. Ξέρω πως όταν μπουν όλοι στο γήπεδο, θα τα δώσουν όλα. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα. Θα είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0