EUROBASKET 2022

Ιτούδης: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η εικόνα στα αποδυτήρια»

Ιτούδης: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η εικόνα στα αποδυτήρια»
Σχετικά Άρθρα
Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής, έπειτα από την κατάληψη της πρώτης θέσης του Γ' Ομίλου, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στην παρουσία των Παπαγιάννη και Σλούκα, στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και στην πρόοδο που βλέπει στο παιχνίδι των παικτών του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα, στους παίκτες, διότι μπορεί να φάνηκε εύκολο αλλά πραγματοίησαν εκπληκτική προσπάθεια. Κατά δεύτερον από τέτοιες αναμετρήσεις χτίζουμε χαρκτήρα, δεν θα αντιμετωπίζουμε πάντοτε εύκολες καταστάσεις».

Αναφορικά με το παιχνίδι: «Αναμφίβολα ο αντίπαλος μας δημιούργησε προβληματισμούς, όπως έκανε και η Αγγλία, που μπορεί να μην έχει τις διαστάσεις και το ύψος της Ουκρανίας, αλλά δεν ήταν εύκολα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η εικόνα στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Ότι γίνεται στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια  και από εκεί και πέρα μεταφράζεται στο παρκέ»

Όλο το spotlight θα πρέπει να πέφτει στους παίκτες, διότι η διοργάνωση είναι ένα σπριντ που αν οι παίκτες το συνειδητοποίησουν γρήγορα, κάνουνε μεγάλα βήματα. Όχι προς την τελειότητα, αλλά προς την κατεύθυνση να γίνουν στιβαρή ομάδα». 

«Σημαντικό είναι ότι ο Παπαγιάννης  πέρασε έναν γολγοθά για είναι εδώ, δηλώνοντας παρόν. Σημαντικός αρωγός οι ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και οι Μιλγουόκι Μπακς που συνεργάζονται μεταξύ μας. Μπορεί ο Παπαγιάννης να μην ήταν τόσο καλός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μετά βρήκε τις φάσεις του, όπως και ο Σλούκας που είναι εδώ»

Τέλος σε ερώτηση για πιθανή συμμετοχή του Κώστα Αντετοκούνμπο απάντησε: «Δεν είναι μόνο ο Κώστας που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι και παρουσιάζει σημάδια προόδου. Μένουμε όλοι πιστοί στο πλάνο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό, είτε είμαστε είτε δεν είμαστε τόσο καλοί. Με την Μ. Βρετανία οι παίκτες δεν είχαν αναρρώσει, μυικά δεν ήταν έτοιμοι και σήμερα που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, δώσαμε το 100%».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0