EUROBASKET 2022

Αγραβάνης: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, το κάναμε να μοιάζει εύκολο, δεν ήταν»!

Αγραβάνης: «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, το κάναμε να μοιάζει εύκολο, δεν ήταν»!

Την σημασία της νίκης της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Ουκρανία, εξήρε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος επισήμανε πως η Ελλάδα το έκανε να φαίνεται εύκολο στο δεύτερο ημίχρονο, ορμώμενη από τη συζήτηση που έλαβε χώρα στο ημίχρονο.

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ουκρανία, με την Ελλάδα να κάνει το 4Χ4 και τον Δημήτρη Αγραβάνη να αναφέρεται σε αυτό.

Δήλωσε υπερήφανος, επισήμανε πως το ματς με τους Ουκρανούς είχε δυσκολίες, αλλά η Εθνική είχε τον τρόπο να τις ξεπεράσει, αναφερόμενος και στη συζήτηση κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ σκληρή η Ουκρανία σε άμυνα και επίθεση, μάρκαρε δυνατά, πολλές φορές και στο όριο του φάουλ. Εμείς ήμασταν λίγο πιο νωθροί, πιθανώς και από τα συνεχόμενα ματς.

Στο δεύτερο βγάλαμε διπλάσια ενέργεια και το κάναμε να μοιάζει πιο εύκολο, αλλά δεν ήταν. Ακόμη και η «κακή» μας εικόνα, είναι σημαντική για εμάς. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι. Στο δεύτερο υπήρχαν αλληλοκαλύψεις, εκτελέσαμε σωστά και πήραμε το ματς.

Όσον αφορά τα αποδυτήρια και την συζήτηση του πρώτου ημιχρόνου:

«Δεν πάνε καλά τα πράγματα, το γνωρίζαμε και ο προπονητής μας είπε να μην πανικοβληθούμε. Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, αυτό ζήτησε και αυτό κάναμε. Μένει ένα ματς, πρέπει να κερδίσουμε, γυρνάει και ο Κώστας, θα είναι όλοι σημαντικοί στα νοκ-άουτ»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0