EUROBASKET 2022

Α' Όμιλος, Μαυροβούνιο - Ισπανία 65-82: Ανέκαμψε με πρωταγωνιστή τον Μπριθουέλα η τρίποντη «φούρια ρόχα» (video)

Α' Όμιλος, Μαυροβούνιο - Ισπανία 65-82: Ανέκαμψε με πρωταγωνιστή τον Μπριθουέλα η τρίποντη «φούρια ρόχα» (video)
Σπουδαία εμφάνιση από την Ισπανία η οποία επικράτησε επί των Μαυροβούνιων με σκορ 82-65, πιάνοντας με τρεις νίκες και πάλι του Τουρκία στην κορυφή του Α' Ομίλου.

Με πρωταγωνιστή τον Μπριθουέλα των 18 π. και διψήφιους τους Μπράουν, Ουίλι και Πραντίγια... οι παίκτες του Σκαριόλο ανέκαμψαν και επέστρεψαν στις νίκες, έπειτα από την εκτός προγράμματος ήττα από το Βέλγιο. Πλέον οι Μαυροβούνιοι περιμένουν την τελευταία αγωνιστική, όπου αναμένεται να παίξουν με την Γεωργία του Ηλία Ζούρου για το τέταρτο εισιτήριο του ομίλου.


Mε σύμμαχο την εξαιρετική άμυνα, καθώς δέχτηκε μόλις 31 πόντους σε ένα ημίχρονο, αλλά και έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον 28χρονο Μπριθουέλα της Μάλαγα, η Ισπανία πήρε προβάδισμα νίκης από νωρίς. Με σύμμαχο το εξαιρετικά ποσοστά στο τρίποντο (σ.σ. 53%), κατόρθωσε να πάει στα αποδυτήρια με την διαφορά στο +22 μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους.


Βελτιωμένο παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια των επόμενων δύο περιόδων το Μαυροβούνιο, που περιόρισε σε μεγάλο βαθμό την φούρια ρόχα και με εκφραστές τους Μιχαϊλοβιτς, Κέντρικ Πέρι και Σιμόνοβιτς ροκάνισε την διαφορά... σε μία αναμέτρηση η οποία είχε ήδη κριθεί από το πρώτο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 17-27, 31-53, 48-67, 65-82

Τα στατιστικά του αγώνα.

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0