EUROBASKET 2022

Ο Κώστας Σλούκας στο BN Sports: «Ο Γιάννης είναι η μονάδα στην ομάδα μας» (video)

Ο Κώστας Σλούκας στο BN Sports: «Ο Γιάννης είναι η μονάδα στην ομάδα μας» (video)

Όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του BN Sports μετά την επικράτηση της Ελλάδας στον αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Η Εθνική Ελλάδας έκανε το 3/3 στον Γ’ Όμιλο του EuroBasket στο Μιλάνο, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο. Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε το καλύτερό του παιχνίδι σε αυτό το τρίτο ματς κόντρα στην Μεγάλη Βρετανία, μετρώντας 21 πόντους (3//4 δίποντα, 5/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 21’43’’.

Αμέσως μετά ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στην κάμερα του BN Sports για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα.

Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενη και σε ό,τι αφορά τη δυναμική του αντιπάλου και με δεδομένη την έλλειψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για εσάς μέσα στο παρκέ πώς ήταν;

«Για εμένα δεν υπάρχει η έλλειψη του Γιάννη. Νομίζω ότι είμαστε αρκετά έμπειροι παίκτες όλοι για να παίξουμε ακόμα πιο συγκεντρωμένα. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίως αυτό έφταιξε, δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο που παίξαμε καλύτερη άμυνα, πήραμε καλύτερες επιλογές και κερδίσαμε με 20 πόντους το παιχνίδι. Φυσικά ο Γιάννης είναι η μονάδα στην ομάδα μας, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν παίκτες που έχουν ταλέντο και εμπειρία και πρέπει να κάνουν το step up όταν λείπει αυτός».

Προσωπικά πώς αισθάνεσαι; Είσαι στο 100% πλέον;

«Προσπαθώ να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα, όπως ο καθένας».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0