EUROBASKET 2022

Γιώργος Παπαγιάννης: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα»

Γιώργος Παπαγιάννης: «Πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα»
Οι post game δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη, έπειτα από την επικράτηση απέναντι στην Μεγ. Βρετανία και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Βερολίνου.
Ο υψηλόσωμος σέντερ της «Επίσημης Αγαπημένης» έχει επιστρέψει για τα καλά και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εαυτό του έπειτα από το διάστημα απουσίας, για την αναμέτρηση με τους Βρετανούς, αλλά και το στοιχείο το οποίο πρέπει να διορθώσει η ομάδα.

Για την επιστροφή του έπειτα από τον τραυματισμό:
«Αισθάνομαι σίγουρα πολύ καλά, γυρνάω σιγά σιγά , ακόμη χρειάζεται να βελτιώσω την φυσική κατάσταση και να βρω τα πατήματα μου μέσα από αγώνες και προπονήσεις».

Αναφορικά με το παιχνίδι: «Είχα στο μυαλό μου εντελώς διαφορετικά πράγματα... να κάνω το σκριν και μετά να κόβω προς τα μέσα. Σαν Γιώργος αυτό είχα στο κεφάλι μου και το καταφέραμε».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Σίγουρα στα νοκ άουτ θα είμαι καλύτερα, μέρα με την μέρα ετοιμάζομαι καλύτερα, οι αυτομάτισμοι θα βγαίνουν πλέον καλύτερα. Έχω λείψει καιρό και έχει σημασία ότι θα είμαι έτοιμος στα νοκ άουτ».

Ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλά ψυχολογικά. Στον αγώνα δεχτήκαμε πολλούς πόντους κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα, η οποία είναι το πιο σημαντικό μας κομμάτι στο τουρνουά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0