EUROBASKET 2022

Κορκμάζ: «Ανταλλάξαμε γροθιές με τους παίκτες και το τιμ της Γεωργίας!»

Κορκμάζ: «Ανταλλάξαμε γροθιές με τους παίκτες και το τιμ της Γεωργίας!»
Όσα δήλωσε ο διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας, Φουρκάν Κορκμάζ, μετά την επεισοδιακή αναμέτρηση (04/09) της ομάδας της χώρας του με τη Γεωργία στο Eurobasket 2022.
Σχετικά Άρθρα
Κορκμάζ και Σανάτζε λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Τουρκίας με τη Γεωργία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurobasket 2022. Όπως τόνισε, όμως, ο πρώτος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, αντάλλαξαν γροθιές όχι μόνο οι παίκτες μεταξύ τους, αλλά και μέλη του τεχνικού τιμ!

«Είδατε ένα μικρό μέρος αυτού που συνέβη στο γήπεδο. Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, και άρχισε να μου λέει βλακείες. Δεν θα αφήσω κανέναν να μου μιλάει έτσι μέσα στο πρόσωπό μου. Στο παιχνίδι, ναι. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Όμως αυτό που είπε δεν ήταν κάτι που θα το άφηνα να περάσει.. Αντέδρασα ως άνθρωπος, ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Όταν πήγαινα στα αποδυτήρια ήταν μαζί και ο φροντιστής της ομάδας. Λίγο πριν φτάσουμε είδα τρεις παίκτες της Γεωργίας μαζί με δύο ανθρώπους της ασφαλείας να κινούνται εναντίον μας. Αρχίσαμε να ρίχνουμε γροθιές ο ένας στον άλλον. Δεν έγινε καμία κουβέντα. Οι άνθρωποι απλώς ήρθαν κατά πάνω μας και προσπαθούσαν να μας επιτεθούν. Φυσικά, αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Αυτό ακριβώς που θα κάνουμε ως άνδρες».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0