EUROBASKET 2022

Αταμάν: «Δεν αποχωρεί από το Eurobasket η Τουρκία»

Αταμάν: «Δεν αποχωρεί από το Eurobasket η Τουρκία»
Όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, την επόμενη ημέρα (05/09) της επεισοδιακής αναμέτρησης κόντρα στη Γεωργία (04/09).
Σχετικά Άρθρα
Οι φωνές διαμαρτυρίας της Εθνικής Τουρκίας μετά το επεισοδιακό ματς κόντρα στην Εθνική Γεωργίας (04/09), στο πλαίσιο του Eurobasket 2022, αλλά και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής ομοσπονδίας, Ομέρ Ονάν, περί αποχώρησης από τη διοργάνωση, προφανώς βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο προπονητικής της γειτονικής χώρας, Εργκίν Αταμάν, τη Δευτέρα (05/09).

Αναλυτικά:

«Όχι, δεν σκεφτόμαστε να φύγουμε από το τουρνουά. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν προβλήματα στην Τιφλίδα. Αν συνεχιστεί έτσι, τότε δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ κανονικά. Μιλήσαμε με άλλες ομάδες που είναι εδώ και όλες παραπονιούνται για την κατάσταση.

Αν δεν λάβουμε ασφάλεια, θα ζητήσουμε προστασία από την τουρκική κυβέρνηση και την πρεσβεία μας, εδώ στην Τιφλίδα. Έχω ήδη ενημερώσει τους κυβερνητικούς αξιωματούχους και πλέον, όλοι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα. Χρειαζόμαστε ασφάλεια για τους παίκτες μας στην Τιφλίδα. Δεν γίνεται να έρχεται η Αστυνομία και να επιτίθεται στους παίκτες και το επιτελείο μας. Είμαστε εδώ για να παίξουμε μπάσκετ, αυτό είναι όλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0