EUROBASKET 2022

Η Τουρκία απειλεί να αποχωρήσει από το Ευρωμπάσκετ!

Η Τουρκία απειλεί να αποχωρήσει από το Ευρωμπάσκετ!
Η τρίτη… παράταση του αγώνα της Τουρκίας με τη Γεωργία στην Τιφλίδα είχε μία δήλωση του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ της πρώτης που απειλεί να τινάξει τη διοργάνωση στον αέρα!
Ο πρώην παίκτης και νυν αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας της Τουρκίας Ομέρ Ονάν υποστήριξε πως μετά την αποβολή του Φουρκάν Κορκμάζ στο επεισόδιο που είχε με τον Ντούντα Σανάτζε, τρεις παίκτες αλλά και ένας άνθρωπος της ασφάλειας του γηπέδου (!) και επιτέθηκαν στον Τούρκο παίκτη ενώ κατευθυνόταν στα αποδυτήρια μέσω διαδρόμου από το γήπεδο.

Αν οι διοργανωτές δεν μας προμηθεύσουν με όλο το υλικό με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου θα αποχωρήσουμε από τη διοργάνωση” απείλησε και το Ευρωμπάσκετ πήρε φωτιά!

Οι δηλώσεις του Ονάν στην τουρκική τηλεόραση
Λέγεται ότι ο Ονάν κατονόμασε στους τρεις παίκτες τους Σενγκέλια, Σανάτζε και Μπιτάτζε! Ο δε βοηθός προπονητή της Τουρκίας Τσενκ Γιλντιρίμ τουίταρε πως ανάμεσα σε αυτούς που επιτέθηκαν στον Κορμάζ ήταν ο Τόρνικε Σενγκέλια και ο Ντούντα Σανάτζε!

Fb1r_kPXEAAyal1.jpg

Όλα αυτά, μάλιστα, απέκτησαν επίσημη μορφή μέσω ανακοίνωσης της τουρκικής Ομοσπονδίας μπάσκετ που φιλοξένησε νέες δηλώσεις του Ομέρ Ονάν και επιβεβαίωσε την απειλή αποχώρησης!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0