EUROBASKET 2022

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Κίνητρο να παίζεις για αυτή τη φανέλα και τη χώρα σου» (video)

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο BN Sports: «Κίνητρο να παίζεις για αυτή τη φανέλα και τη χώρα σου» (video)

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην κάμερα του BN Sports έπειτα από την μεγάλη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Ιταλία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα 

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα του BN Sports μετά τη σπουδαία επικράτηση της Ελλάδας απέναντι στην οικοδέσποινα του Γ’ Ομίλου του EuroBasket 2022, Ιταλία.

Ο 28χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, έδειξε (κυριολεκτικά) την αγάπη του για το εθνόσημο, ενώ στάθηκε στην ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη που είχαν άπαντες στο φινάλε του αγώνα, όταν η «Σκουάντρα Ατζούρα» επιχείρησε να κάνει την ανατροπή.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της Εθνικής με 2/2 απέναντι σε Κροατία και Ιταλία, δύο από τις πολύ δυνατές ομάδες του ομίλου. Σημαίνει αυτό ότι μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα και να πούμε ότι είμαστε κοντά στο 5/5 και την πρωτιά;

«Σημαίνει ότι έχουμε κάνει δύο πολύ μεγάλες νίκες και ότι θα είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα επόμενα ματς. Από εκεί και πέρα σίγουρα μας χαροποιεί ότι ανταποκριθήκαμε απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες και κοιτάμε τη συνέχεια».

lare.jpg

Όταν είστε στο παρκέ δίνετε όλοι την αίσθηση ότι η αυτοσυγκέντρωσή σας είναι το 120% και η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη. Ποιο είναι το μυστικό;

«Το μυστικό είναι αυτό (σσ. δείχνοντας το εθνόσημο πάνω στην φανέλα του). Όταν παίζεις για αυτή τη φανέλα που έχει τόση ιστορία και για τη χώρα σου, εκπροσωπώντας τόσα εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό και μόνο είναι αρκετό κίνητρο, για όλους».

Όταν η Ιταλία πλησίασε στο σκορ προς το τέλος, τι πέρασε από το μυαλό σας;

«Ότι πρέπει να παίξουμε άμυνα, να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα φάουλ και στην επίθεση να πάμε στην επαφή, γιατί ήμασταν στο μπόνους ή να βάλουμε κάποια μεγάλα σουτ, όπως αυτά που έβαλε ο Τάιλερ».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0