EUROBASKET 2022

Α Όμιλος, Γεωργία - Ισπανία 64-90: Με «φούρια» ο Ουίλι παρέσυρε τους συμπαίκτες του απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου

Α Όμιλος, Γεωργία - Ισπανία 64-90: Με «φούρια» ο Ουίλι παρέσυρε τους συμπαίκτες του απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου
Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α Ομίλου, η Ισπανία επικράτησε επί της Γεωργίας με σκορ 64-90 και πέτυχε την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο EuroBasket.
Με τον Ουίλι Ερνανγκόμεζ σε πολύ καλη βραδιά, πετυχαίνοντας 14 πόντους σε λιγότερα από 17 λεπτά συμμετοχής και τον 21χρονο Πραντίγια της Βαλένθια να ακολουθεί με 12, η Ισπανία πέρασε άνετα από το γεμάτο γήπεδο της Τιφλίδας απέναντι στην Γεωργία
Άκρως ανταγωνιστική η ομάδα του Ηλία Ζούρου στο πρώτο ημίχρονο, ακολουθώντας από κοντά την «φούρια ρόχα». Κορυφαίοι μέχρι εκείνο το σημείο οι Γκιόργκι Σερμαντίνι και ο 21χρονος Ράτι Αντρομικασβίλι, οι οποίοι αμφότεροι σημείωσαν 8 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη διψήφιος στην ανάπαυλα ήταν ο Ουίλι Ερνάνγκομεζ με 10. 
 
Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο των γηπεδούχων κατέρρευσε, με την επίθεση των Ισπανών να οργιάζει, πετυχαίνοντας 31 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και να εκτοξεύοντας την διαφορά στο +21. Ο ρυθμός των παικτών του Σκαριόλο επιβραδύνθηκε στην τελευταία περίοδο, η Γεωργία παρουσιάστηκε αξιοπρεπής, αλλά οι δουλειά είχε γίνει και η «φούρια ρόχα» απέδρασε με το 2/2.


Τα δεκάλεπτα: 16-18, 31-40, 16-36, 64-90
Αντώνης Νιανιάς
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0