EUROBASKET 2022

Ο Τζίτζι Ντατόμε στο BN Sports: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή του Γιάννη και της Ελλάδας δύσκολη» (video)

Ο Τζίτζι Ντατόμε στο BN Sports: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή του Γιάννη και της Ελλάδας δύσκολη» (video)

Όσα ανέφερε ο Τζίτζι Ντατόμε στην κάμερα του BN Sports μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί της Εσθονίας και πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα 

Μέλος της εθνικής ομάδας της Ιταλίας από το 2007, ο 34χρονος πια Τζίτζι Ντατόμε παραμένει ένας πιστός στρατιώτης της «Σκουάντρα Ατζούρα», όχι όμως τιμής ένεκεν. Ο πολύπειρος φόργουορντ της Αρμάνι Μιλάνο συνεχίζει να είναι ουσιαστικός, κάτι που φάνηκε και από την πρεμιέρα της ομάδας του Τζιανμάρκο Ποτζέκο στο EuroBasket, όπου ο Ντατόμε είχε 11 πόντους και 3 ριμπάουντ σε 20 αγωνιστικά λεπτά. 

Μετά τον αγώνα με την Εσθονία ο Τζίτζι αφιέρωσε μερικά λεπτά για να μιλήσει στην κάμερα του BN Sports και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει πολύ κολακευτικά λόγια για τον επερχόμενο αντίπαλο της Ιταλίας, που δεν είναι άλλος από την Ελλάδα.

Πολύ καλή εμφάνιση στο ξεκίνημα της διοργάνωσης. Πώς αισθάνεσαι;

«Φυσικά όμορφα. Είναι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με τον σωστό τρόπο. Νομίζω ότι παίξαμε καλά. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, να προχωρήσουμε μπροστά και να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, το κοινό σας υποστήριζε θερμά. Ποιες είναι οι προσδοκίες του κόσμου από την ομάδα;

«Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ένα γεμάτο γήπεδα μετά από τα χρόνια της πανδημίας. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Ελπίζω όλοι να το διασκεδάσουν, να σεβαστούν τους αντιπάλους, να υποστηρίζουν την ομάδα τους και να έχουν ένα όμορφο EuroBasket».

Αντιμετωπίζεται την Ελλάδα στο επόμενο ματς, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

«Φυσικά, είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά γενικά μια καλή ομάδα. Οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δική του ζωή και των υπολοίπων δύσκολη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι τιμή να ανταγωνίζεσαι τόσο σπουδαίους παίκτες και ομάδες».

Με την απώλεια του Γκαλινάρι, υπάρχει ένα πρόβλημα στη θέση του σέντερ. Κάτι παρεμφερές αντιμετωπίζει και η Ελλάδα με τους τραυματισμούς του Γιώργου Παπαγιάννη και του Κώστα Αντετοκούνμπο. Θα είναι αυτός ένας εξισωτικός παράγοντας;

«Δεν ξέρω. Θα δούμε», είπε αινιγματικά και αποχώρησε με το χαμόγελο στα χείλη.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0