EUROBASKET 2022

Δ Όμιλος, Πολωνία - Τσεχία 99-84: Πονίτκα και Σλότερ «τιμώρησαν» την ανετοιμότητα των διοργανωτών... (video)

Δ Όμιλος, Πολωνία - Τσεχία 99-84: Πονίτκα και Σλότερ «τιμώρησαν» την ανετοιμότητα των διοργανωτών... (video)
Η Πολωνία των εκπληκτικών Πονίτκα και Σλότερ που έβαλαν μαζί 49 πόντους, έκανε την έκπληξη επικρατώντας εύκολα της γηπεδούχου Τσεχίας, για την πρεμιέρα του Δ Ομίλου, παρά την παρουσία του Σατοράνσκι, που... κέρδισε τον χρόνο αλλά ήταν φανερά ανέτοιμος. 
Η Τσεχία μπορεί να έπαιζε στην έδρα της την πρεμιέρα του EuroBasket 2022 και να είχε τον μέχρι πρότινος τραυματία Τόμας Σατοράνσκι κανονικά παρόντα στην βασική της 5αδα, όμως είδε την Πολωνία να της... χαλάει το πάρτι και να την διαλύει με 99-84. 

Ο playmaker της Μπαρτσελόνα ήταν φανερά ανέτοιμος και έμεινε άποντος με 6 ασίστ σε σχεδόν 17 λεπτά συμμετοχής. Το παιχνίδι κρίθηκε από τον Πονίτκα που τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ και τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Έι Τζέι Σλότερ, που ήταν εκπληκτικός με 23 πόντους και 5/11 τρίποντα. 

Η Πολωνία είχε των έλεγχο του αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με εξαίρεση το τελευταίο διάστημα του πρώτου μέρους, διατηρώντας μια διαφορά λίγο κάτω από τους 10 πόντους, την οποία μάλιστα στο τέλος διεύρηνε φτάνοντας άνετα στη νίκη...

Τα δεκάλεπτα: 29-18, 46-46, 69-63, 99-84 

Τα στατιστικά του αγώνα 

Έκτορας Σταυρόπουλος 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0