EUROBASKET 2022

Σατοράνσκι: «Δεν είχα ποτέ ανάλογο τραυματισμό, μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα»

Σατοράνσκι: «Δεν είχα ποτέ ανάλογο τραυματισμό, μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα»
Ο Τόμας Σατοράνσκι μίλησε για τον τραυματισμό του, αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται.
Το Eurobasket 2022 ξεκίνησε και την Παρασκευή (02/09, 18:30), η Τσεχία δίνει την πρώτη της μάχη στη διοργάνωση κόντρα στην Πολωνία.

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Τόμας Σατοράνσκι, βρίσκεται κανονικά στην 12αδα, αλλά ο βαθμός ετοιμότητάς του, είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. 

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την πρώτη αναμέτρηση της Τσεχίας, ο σταρ της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για την κατάσταση του τραυματισμού του στον αστράγαλο, τονίζοντας πως μέρα με τη μέρα, αισθάνεται καλύτερα.

«Από τότε που συνέβη το διάστρεμμα στον αστράγαλο, αναρρώνω βασικά όλη μέρα κάθε μέρα κάνοντας πάντα όλο και περισσότερα. Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Το έχουμε ήδη συζητήσει με τον προπονητή, θα είναι μια απόφαση την ώρα του παιχνιδιού.

Πρέπει να είμαστε έξυπνοι σε αυτό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και εμπιστεύομαι πραγματικά τη δουλειά που έκανα σε μερικές εβδομάδες. Είναι βασικά μια καθημερινή απόφαση».

Για το αν θα είναι «θαύμα» να παίξει εντός δύο εβδομάδων:
«Δεν έχω εμπειρία με έναν τέτοιο τραυματισμό ακόμα. Ήταν ο πρώτος σοβαρός τραυματισμός αυτού του τύπου και ίσως αυτό με βοήθησε να είμαι λίγο πιο ανεκτικός σε αυτό. Δεν ξέρω αν θα το εκλάβω ως θαύμα. Πιστεύω ότι αν πεις ότι μπορείς να το κάνεις, τελικά θα συμβεί. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τα παρατάει πριν από έναν αγώνα και σε οποιαδήποτε κατάσταση. Το πίστευα από την αρχή και προσπάθησα να περιβάλλω τον εαυτό μου μόνο με θετικούς ανθρώπους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0