EUROBASKET 2022

Ο Τζαλίν Σμιθ στο BN Sports: «Ελπίζω να μην ζεσταθεί από το τρίποντο ο Γιάννης και κάνει κανένα 5/5» (video)

Ο Τζαλίν Σμιθ στο BN Sports: «Ελπίζω να μην ζεσταθεί από το τρίποντο ο Γιάννης και κάνει κανένα 5/5» (video)
O Τζαλίν Σμιθ μίλησε στην κάμερα του BN Sports μία ημέρα πριν την πρεμιέρα της Κροατίας κόντρα στην Ελλάδα στο EuroBasket 2022, ευχόμενος να καταφέρει να περιορίσει το Γιάννη.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα 

Ο «νατουραλιζέ» playmaker της Hrvatska και της Άλμπα Βερολίνου, εμφανίστηκε χαμογελαστός και πρόσχαρος στην κάμερα του ΒΝ Sports και μίλησε στην απεσταλμένη μας Βασιλική Καραμούζα, για την παρουσία του στο τουρνουά ως Κροάτης, τον αυριανό εναρκτήριο αγώνα της Εθνικής του Ομάδας απέναντι στην Ελλάδα (2/9, 18:00), αλλά και τον παράγοντα Γιάννης Αντετοκούνμπο

- Είμαστε μία μέρα πριν από το πρώτο τζάμπολ (σσ. στον Γ' Όμιλο), πώς αισθάνεσαι; 

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Παιχνίδι με το παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι και μου αρέσουν οι πιθανότητες που έχουμε στο τουρνουά».

- Παίζετε κόντρα στην Ελλάδα, μία από τις πιο δυνατές ομάδες, όχι μόνο στον όμιλο, αλλά και στο τουρνουά γενικά. Πώς έχετε προετοιμαστεί;

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν μπορείς να έχει την πραγματική αίσθηση μέχρι όντως να παίξεις. Έχω παρακολουθήσει την Ελλάδα. Παίζουν πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κίνητρο για το αυριανό ματς». 
- Η Ελλάδα έχει τον Γιάννη στο ρόστερ της. Ποιο είναι το πλάνο για να τον σταματήσετε; 

«Θα κάνω ό,τι κάνουν όλοι. Θα προσπαθήσω να τον σταματήσω. Ελπίζω να μην ζεσταθεί από το τρίποντο και να κάνει κανένα 5/5. Θα προσπαθήσουμε να τον... κόψουμε. Έχει όμως και πολλούς καλούς παίκτες να τον περιβάλλουν, οπότε πρέπει να τους προσέξουμε κι αυτούς και να κάνουμε το παιχνίδι μας». 

- Δεν είσαι βέρος Κροάτης, αλλά πλέον αγωνίζεσαι με την Εθνική Ομάδα. Ποια είναι η περιρρέουσα ατμφόσφαιρα στην Κροατία και ποιες οι προσδοκίες;

«Προσπαθούν να μας υποστηρίξουν όσο μπορούν. Το τελευταίο «παράθυρο» της FIBA για το Παγκόσμιο του 2023 δεν πήγε καλά, οπότε θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτή τη διοργάνωση και να δείξουμε ότι η Κροατία επέστρεψε». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0