EUROBASKET 2022

Μουλαομέροβιτς: «Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα»

Μουλαομέροβιτς: «Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα»
Όσα ανέφεραν Μουλαομέροβιτς και Μπογκντάνοβιτς πριν πρεμιέρα της Κροατίας στο Eurobasket
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο ΜΙΛΑΝΟ: Βασιλική Καραμούζα

Πρεμιέρα κόντρα στην Ελλάδα θα κάνει η Κροατία στο EuroBasket 2022 με τον Νταμίρ Μουλαομέροβιτς να δίνει φήφο εμπιστοσύνης στους παίκτες του. 

«Δουλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί. Λίγο παραπάνω από μήνα. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα που βγάζεις στο παρκέ, το πώς αντιμετωπίζεις κάθε κατοχή. Οι δώδεκα παίκτες που διάλεξα για τη διοργάνωση έχουν δουλέψει σκληρά και τους έχω εμπιστοσύνη»
, ανέφερε ενδεικτικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας στη συνέντευξη Τύπου μετά την προπόνηση της ομάδας του. 

Με τη σειρά του ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς σημείωσε: «Είναι μια πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, οπότε είναι δεδομένα δύσκολος αγώνας. Θα είναι πολύ απαιτητικός αγώνας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης κι έναν από τους πιο κυριαρχικούς παίκτες του κόσμου (σσ. τον Γιάννη Αντετοκούνμπο). Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι γι αυτή την πρόκληση. 

Νιώθω πίεση πριν από κάθε διοργάνωση, γιατί θέλω να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ και εγώ και η ομάδα μου. Δεν είναι πίεση για να κερδίσουμε ένα μετάλλιο ή κάτι τέτοιο, αλλά για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να ξέρουμε πως δώσαμε όσα μπορούσαμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0