EUROBASKET 2022

Πρώτο φαβορί η Ελλάδα σύμφωνα με γκάλοπ της διοργανώτριας αρχής του Ευρωμπάσκετ!

Πρώτο φαβορί η Ελλάδα σύμφωνα με γκάλοπ της διοργανώτριας αρχής του Ευρωμπάσκετ!

Το πρώτο τζάμπολ του μεγάλου καλοκαιρινού ραντεβού έφτασε (1/9, 14:30) και η FIBA θέλοντας να βάλει άπαντες σε ρυθμούς Eurobasket, έχει δημιουργήσει ψηφοφορία στην αρχική της σελίδα για το νικητή. Ξεκάθαρο φαβορί η Ελλάδα με 29%, ακολουθεί δέκα ποσοστιαίες μονάδες πιο πίσω η Σερβία.

Σχετικά Άρθρα

Αναμονή τέλος. Η πρώτη φάση του Eurobasket 2022 ξεκινά και οι ομάδες καλούνται να δείξουν στο παρκέ, ότι προετοίμαζαν ένα μήνα τώρα. Η διοργανώτρια αρχή θέλοντας να «κρατήσει ζεστούς» τους απανταχού μπασκετόφιλους, προσφέρει τη δυνατότητα μέσα από τη σελίδα της να ψηφίσει ο καθένας το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας το βράδυ της Κυριακής (18/9).

Με τα έως τώρα δεδομένα, επικρατέστερη νικήτρια του τουρνουά εμφανίζεται η Εθνική μας ομάδα με ποσοστό 29%. Αρκετά χαμηλότερα η Σερβία, μετά και την απουσία του Νεμάνια Μπιέλιτσα, με ποσοστό 19% ενώ την τριάδα του βάθρου κλείνει η κάτοχος του τίτλου, Σλοβενία, με 16%. «Κατά πόδας» ακολουθεί η Λιθουανία που συνεχώς ανεβαίνει με 14% ενώ Γάλλοι δεν χρίζουν όπως φαίνεται μεγάλης εμπιστοσύνης, μιας και συναντώνται μόλις στο 4%. Καμία τύχη δεν δίνουν οι ψηφοφόροι στους Ισπανούς (1%), θεωρώντας τη Γεωργία και τη Βοσνία πιο πιθανές για να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης (2%)

Αν δεν έχετε ψηφίσει και θέλετε να το κάνετε, μπορείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αν πάλι θέλετε να συμβουλευτείτε τις προβλέψεις της συντακτικής μας ομάδας πριν ψηφίσετε, πάρτε μία «γεύση» ΕΔΩ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0