EUROBASKET 2022

Εθνική: Κόπηκαν τρεις, στον «αέρα» η τελική 12αδα

Εθνική: Κόπηκαν τρεις, στον «αέρα» η τελική 12αδα
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους ενόψει Ευρωμπάσκετ, με τον Δημήτρη Ιτούδη να «κόβει» τρεις από την αποστολή, ενώ η τελική 12αδα παραμένει στον... αέρα!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής (30/8), ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζελογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη για την συνεισφορά του στην προετοιμασία της ομάδας, προτού ανακοινώσει ότι δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην τελική 12αδα.

Από εκεί και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται αρκετά για τον καταρτισμό της τελικής 12άδας, καθώς περιμένει τους τραυματίες Κώστα Αντετοκούνμπο, Γιώργο Παπαγιάννη και Κώστα Σλούκα, με τους δύο τελευταίους να έχουν μεγάλες πιθανότητες να συμπεριληθούν ωστόσο στην αποστολή. Αντίθετα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, αλλά το «κόψιμο» των Κουζέλογλου και Κακλαμανάκη δείχνει ότι ο Ιτούδης είναι διατεθειμένος να πάρει τον Κώστα και να τον περιμένει για την δεύτερη φάση.

Προς το παρόν «σίγουροι» θεωρούνται οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Παπαπέτρου, ο Λαρεντζάκης, ο Καλάθης, ο Σλούκας, ο Παπανικολάου, ο Κασελάκης, o Ντόρσεϊ και ο Παπαγιάννης, ενώ αυτός που θα μείνει εκτός πρόκειται να είναι ενας από τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη, ΛούντζηΜποχωρίδη και λογικά θα είναι κάποιος εκ των δύο τελευταίων.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0