EUROBASKET 2022

ΕUROBASKET 2022: Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην ΕΡΤ – Το πρόγραμμα των αγώνων από 1η έως 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΕUROBASKET 2022: Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην ΕΡΤ – Το πρόγραμμα των αγώνων από 1η έως 18 Σεπτεμβρίου 2022
Με ανακοίνωση από το γραφείο τύπου της η ΕΡΤ έκανε γνωστό το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του Eurobasket 2022, αρχής γενομένης της 1ης Σεπτεμβρίου, με την αναμέτρηση της Ισπανίας με την Βουλγαρία.
Διαβάστε αναλυτικά

Η καρδιά του Εurobasket 2022, χτυπάει στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση θα φιλοξενήσει όλους του αγώνες της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης, που ξεκινούν από την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται με τον τελικό, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ3 και το ERTFLIX και ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Η δημοσιογραφική αποστολή της ΕΡΤ σε Μιλάνο και Βερολίνο αποτελείται από τους Δημήτρη Χατζηγεωργίου, Βαγγέλη Ιωάννου, Κώστα Χαλβατσιώτη και Γιάννη Νάτου, οι οποίοι θα περιγράφουν τους αγώνες για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, ενώ θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Παράλληλα, καθημερινά, αμέσως μετά το τέλος της βραδινής αναμέτρησης έχει προγραμματιστεί η αθλητική εκπομπή «EΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022» με τον Αντώνη Καλκαβούρα για την ανασκόπηση της ημέρας. Με απευθείας συνδέσεις οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δίνουν το στίγμα της αγωνιστικής δράσης με όλα τα νέα από τους αγώνες, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και παρασκήνιο.

Στο Εurobasket 2022, τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ αναμετρώνται για τον τίτλο της κορυφαίας εθνικής ομάδας. Ανάμεσά τους βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας, με μια ομάδα που μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς διαθέτει τον δυο φορές MVP του ΝΒΑ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, μαζί με μια πλειάδα έμπειρων και ταλαντούχων παικτών, που απαρτίζουν μία από τις πιο ανταγωνιστικές συμμετοχές στη διοργάνωση.

Οι Έλληνες παίκτες που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Ιτούδης, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές, αρχικά στο Μιλάνο και εν συνεχεία στο Βερολίνο, όπου και θα ξεχωρίσουν τα φαβορί για τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου.

Δεκατρία χρόνια μετά το τελευταίο γαλανόλευκο μετάλλιο, τα πάντα δείχνουν πως η φετινή διοργάνωση μπορεί να σηματοδοτήσει την επιστροφή του ελληνικού μπάσκετ και της επίσημης αγαπημένης στις διακρίσεις.

Το ραντεβού αυτό δεν χάνεται και η ΕΡΤ θα είναι εκεί!

Η μπάλα του ΕUROBASKET 2022 βρίσκεται στο παρκέ της δημόσιας τηλεόρασης.

Για να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων, πατήστε  εδώ.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0