EUROBASKET 2022

Λάρκιν: «Όλοι περιμένουν τον παίκτη της Εφές, αλλά στην Εθνική Τουρκίας ο ρόλος μου διαφέρει»

Λάρκιν: «Όλοι περιμένουν τον παίκτη της Εφές, αλλά στην Εθνική Τουρκίας ο ρόλος μου διαφέρει»
Ο Σέιν Λάρκιν, με μία τοποθέτησή του στα social media, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει τις διαφορές ανάμεσα στον τρόπο παιχνιδιού του με την Εφές και σε αυτόν με την Εθνική Τουρκίας.
Είναι ένα από τα μεγάλα αστέρια της Εθνικής Τουρκίας κι ένας από τους βασικούς λόγους, που η Αναντολού Εφές έκανε το back-to-back στη Euroleague, φτάνοντας σε δεύτερη σερί κατάκτησή της. Παρόλα αυτά, όπως φρόντισε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει μέσω twitter, ο ρόλος που έχει στον σύλλογο, με τον ρόλο που έχει στην εθνική ομάδα της Τουρκίας, είναι διαφορετικός. Γιατί χρειάστηκε να το κάνει;

Προφανώς, η χαμηλή «συγκομιδή» για τα δικά του δεδομένα στην ήττα από τη Σερβία (28/08, 72-79) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπου μέτρησε 4 πόντους, 9 ασίστ και 5 ριμπάουντ.

Αναλυτικά το μήνυμά του:
«Ο ρόλος μου στην Εθνική σε σχέση με αυτόν στην Εφές είναι διαφορετικός. Ο κόσμος θέλει να δει τον ίδιο παίκτη, όμως είναι διαφορετικός, με άλλη προσωπικότητα. Παίζω για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι και να κερδίσουν. Δεν αφορά εμένα, αλλά εμάς ως σύνολο. Περήφανος για τον χαρακτήρα που δείξαμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0