EUROBASKET 2022

Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονάει περισσότερο από τον ώμο μου»

Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονάει περισσότερο από τον ώμο μου»
Ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα με το γεγονός ότι δεν θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2022, όπου συνδιοργανώνει η πατρίδα του, Γεωργία... 
Σχετικά Άρθρα
Ο «Τόκο» Σενγκέλια ονειρευόταν τη στιγμή που θα αγωνιζόταν με τη φανέλα της πατρίδας του, στην Τυφλίδα και μπροστά στους συμπατριώτες του για το Ευρωμπάσκετ 2022. Όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και ένας τραυματισμός στον ώμο του στερεί τη δυνατότητα να είναι παρών στο μεγάλο ραντεβού, για την ομάδα του Ηλία Ζούρου.  

Αναλυτικά οι συγκινητικές σηλώσεις του Σενγκέλια: 

«Από τη μέρα που η Γεωργία ανέλαβε όμιλο στο Ευρωμπάσκετ η πρώτη μου σκέψη καθημερινά ήταν πώς θα είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και τις δικές σας. Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν συχνά τέτοιες άσχημες στιγμές.

Η ψυχή μου πονά περισσότερα από τον ώμο μου, γιατί δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα και να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή.

Είμαι βέβαιος όμως πως τα παιδιά θα αντεπεξέλθουν και θα αποκτήσουν περισσότερο κίνητρο και δύναμη από αυτή τη διαδικασία. Μην ανησυχείτε για μένα, έχω περάσει και παλιά πολλές φορές από τέτοια διαδικασία και πάντα επιστρέφω πιο δυνατός.

Ευχαριστώ το Θεό που με έχει βοηθήσει να ξεπερνώ τέτοιες δυσκολίες. Τώρα στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στην Εθνική ομάδα».
 

  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0