EUROBASKET 2022

Πέσιτς: «Το τουρνουά μας έκανε καλό, τώρα προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ελλάδα»!

Πέσιτς: «Το τουρνουά μας έκανε καλό, τώρα προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ελλάδα»!

Την προσοχή του στο ματς με την Ελλάδα (25/8) στρέφει ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μετά το τουρνουά του Αμβούργου και την καλή εικόνα που παρουσίασαν οι «Πλάβι».

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας είδε την ομάδα του να βρίσκει ρυθμό στο τουρνουά που διεξήχθη στο Αμβούργο και να παίρνει δυο νίκες απέναντι σε Ιταλία και Τσεχία.

Ο πολύπειρος κόουτς τόνισε πως αυτό το ταξίδι και η δυναμική των αντιπάλων ήταν ό,τι χρειαζόταν η ομάδα του, η οποία τώρα θα ξεκουραστεί ενόψει του ραντεβού απέναντι στην Εθνική Ελλάδας (Πέμπτη 25/8) στο Βελιγράδι, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

«Όπως είπα πριν έρθουμε στο Αμβούργο, οι αγώνες ήρθαν την κατάλληλη στιγμή. Προπονηθήκαμε και δουλέψαμε πολύ, αλλά είναι τελείως διαφορετικό όταν παίζονται τα παιχνίδια. Οι νίκες είναι πάντα χρήσιμες για την αυτοπεποίθηση, αλλά είναι σημαντικό ότι χρησιμοποιήσαμε αυτά τα τρία παιχνίδια για να τα πάμε καλύτερα και να είμαστε μαζί στον δρόμο. Οι παίκτες μίλησαν μεταξύ τους, κοινωνικοποιήθηκαν, συζήτησαν για αυτό που μας περιμένει στο Ευρωμπάσκετ. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά, όχι στον καθρέφτη».

Ως προς τα προκριματικά του Mundobasket και το επερχόμενο παιχνίδι με την Ελλάδα: «Τώρα θα ξεκουραστούμε και θα προετοιμαστούμε για τα ματς με Ελλάδα και Τουρκία. Ήταν μια καλή περιοδεία, τρία παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες είναι λίγο κουραστικά, αλλά προσπαθήσαμε να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να διατηρηθούν φρέσκοι και να παίξουν καλά ταυτόχρονα».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0