EUROBASKET 2022

Ουγγαρία – Σλοβακία 72-67: «Ζεσταίνεται» για το Ευρωμπάσκετ με μπροστάρη τον Χάνγκα!

Ουγγαρία – Σλοβακία 72-67: «Ζεσταίνεται» για το Ευρωμπάσκετ με μπροστάρη τον Χάνγκα!

Με ένα μίνι-ξέσπασμα στην τελευταία περίοδο, οι Ούγγροι επιβλήθηκαν των Σλοβάκων σε φιλικό προετοιμασίας με 72-67. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Άνταμ Χάνγκα.

Φορτσάροντας στην αρχή και το τέλος του ματς, οι Μαγυάροι νίκησαν με 72-67 τους Σλοβάκους, έχοντας πλουραλισμό στην επίθεση. Ο Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος αποτελεί φυσικά το «αστέρι» της ομάδας και γύρισε να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά από πέντε χρόνια, πέτυχε εννιά πόντους, όσους και ο Περλ.

Αντίθετα, για τους Σλοβάκους οι οποίοι δε συνεχίζουν στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου του 2023 ούτε θα λάβουν μέρος στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου, 11 πόντους σκόραρε ο Ντολεζάι, ο οποίος τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή.

Θυμίζουμε πως οι Ούγγροι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στα προκριματικά του Mundobasket, όντας στην τελευταία θέση του ομίλου, με τα δυο επόμενα ματς που έπονται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα αλλά και δύσκολα (24/8 Λιθουανία), (27/8 Τσεχία). Στο Ευρωμπάσκετ θα αγωνιστούν στο Β' όμιλο και θα βρουν απέναντί τους, τη Γαλλάι, τη Βσνία, τη Σλοβενία, τη Λιθουανία και τη Γερμανία.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Χάνγκα 9, Βοϊβόντα 4, Μπένκε 3, Άλεν 6, Κέλερ 7, Πονγκό 2, Σζάμπο 6, Γκολομάν 2, Φέρεντζ 9, Σόμογκι 2, Λούκακς 2, Περλ 9, Εϊλινγκσφελντ 8, Βάραντι 3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0