EUROBASKET 2022

Τσεχία – Βουλγαρία 93-60: Διασυρμός για τους Βούλγαρους χωρίς Βεζένκοφ!

Τσεχία – Βουλγαρία 93-60: Διασυρμός για τους Βούλγαρους χωρίς Βεζένκοφ!

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξαν οι Τσέχοι ενόψει των δύσκολων ματς που έρχονται για τα «παράθυρα» του Mundobasket 2023, επικρατώντας με  των Βούλγαρων. Απών ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ.

Νο Βεζένκοφ no ανταγωνισμός. Οι παίκτες του Μπαρτσόφσκι δεν κατάφεραν να κοντράρουν τους οικοδεσπότες, στην πρεμιέρα του τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνουν οι Τσέχοι και υπέστησαν τη συντριβή με 93-60.

Σαν σε προπόνηση εξελίχθηκε ο αγώνας για την πολύ πιο ποιοτική Τσεχία, η οποία έκανε «πάρτι» μέσα από το «ζωγραφιστό». Ο Γκίνζμπουρκ είχε την ευκαιρία να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στα «βαριά του όπλα», με τον δήμιο της Εθνικής μας στο Προολυμπιακό του Καναδά, Πάτρικ Άουντα, να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει 16 πόντους σε λιγότερο από 15 λεπτά. Διψήφιοι ήταν ακόμα οι Μπάλβιν (10) και Κριέτσι (10). Πιο χαμηλά έμειναν οι Βέσελι (7 π.) και Σατοράνσκι (4 π.), ο οποίος όμως είχε και 5 ασίστ.

Αντίθετα για τους γείτονες, οι οποίοι δεν κατάφεραν αν προκριθούν στην επόμενη φάση των «παραθύρων» του Mundobasket 2023 αλλά θα βρεθούν στον πρώτο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Γεωργία, στο επερχόμενο Ευρωπαικό, ξεχώρισε ο Ιβάν Αλίπιεφ με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Ο γνώριμός μας Σάσα Βεζένκοφ δεν αγωνίστηκε.

Θυμίζουμε πως οι Τσέχοι έχουν δυο πολύ σημαντικά ματς για τα «παράθυρα» πριν το Ευρωμπάσκετ (4ος όμιλος), αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Γαλλία (24/7) και μετά από τρεις μέρες (27/7) τους Ούγγρους στο «σπίτι» τους και ζητούν θετικά αποτελέσματα αν θέλουν αν ελπίζουν σε πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 25-14, 43-29, 65-45, 93-60

Δείτε τα στατιστικά ΕΔΩ.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0