EUROBASKET 2022

Οι Σπερς απαίτησαν παρουσία προπονητή τους στην Εθνική Πολωνίας για να «προσέχει» τον Τζέρεμι Σότσαν!

Οι Σπερς απαίτησαν παρουσία προπονητή τους στην Εθνική Πολωνίας για να «προσέχει» τον Τζέρεμι Σότσαν!
Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στην Εθνική Πολωνίας που προετοιμάζεται εν μέσω πολλών εμποδίων που αφορούν κυρίως σε βασικούς παίκτες της ομάδας.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ιγκόρ Μίλιτσιτς μετά την αποκάλυψη του τσακωμού ανάμεσα στα αδέρφια Ματέουσζ και Μαρσέλ Πονίτκα με τον πρώτο να απαιτεί να μην κληθεί στην προετοιμασία ο δεύτερος (!) έχει να αντιμετωπίσει ακόμη...

  • Τον τραυματισμό του νατουραλιζέ βετεράνου γκαρντ AJ Σλότερ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας για αποθεραπεία και ίσως ενσωματωθεί την ερχόμενη εβδομάδα πριν το τουρνουά Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ.
  • Τον τραυματισμό του αρχηγού Ματέουσζ Πονίτκα ο οποίος ταξίδεψε πάντως στην Κωνσταντινούπολη για τη συμμετοχή στο διεθνές τουρνουά με Τουρκία, Ουκρανία και Σλοβενία αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής έχοντας μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.
  • Τη συνεχιζόμενη απουσία του ταλαντούχου σέντερ Τζέρεμι Σότσαν. Ο παίκτης που επιλέχθηκε στο πρόσφατο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς είναι άγνωστο αν και πότε θα ενσωματωθεί με την αποστολή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Σπερς απαίτησαν τη συμμετοχή μέλους του προπονητικού τους σταφ σε αυτό της Εθνικής Πολωνίας, ο Μίλιτσιτς το αποδέχθηκε αλλά όπως λέγεται μάλλον δεν θα συμμετάσχει τελικά στην προετοιμασία ο Σοτσάν.
  • Από την προετοιμασία κόπηκαν οι νεαροί (μέλη της Εθνικής U20) Γιακούμπ Κουλιμπαλί και Αλεξάντερ Βισνιέβσκι και κλήθηκε εσπευσμένα ο 35χρονος Άαρον Σελ μαζί με τον 19χρονο Κάτσπερ Μαρτσέβκα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0