EUROBASKET 2022

Ιτούδης: «Έχουμε κάποια καλά νέα για τον Παπαγιάννη και για τον Σλούκα»

Ιτούδης: «Έχουμε κάποια καλά νέα για τον Παπαγιάννη και για τον Σλούκα»
Στα σημεία που έφεραν την ήττα από την Ισπανία στάθηκε ο Δημήτης Ιτούδης. 

Η Εθνική Ελλάδας στερήθηκε τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και γνώρισε φιλική ήττα με 86-80 από την Ισπανία, με τον Δημήτρη Ιτούδη να εντοπίζει πρόβλημα στη χαμένη μάχη των ριμπάουντ, αλλά και στο φτωχό ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. 

«Αρχικά θέλω να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα. Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Το μπάσκετ τον Αύγουστο είναι εδώ. Γεμίζουν τα γήπεδα και είναι πολύ ενθαρρυντικό για το άθλημά μας»
, ανέφερε σε πρώτη φάση.

Σχετικά με το ματς: «Προσπαθήσαμε διάφορα πράγματα. Χάσαμε όλα τα δεκάλεπτα. Με έναν πόντο τα τρία πρώτα και με τέσσερις πόντους στο τελευταίο. Σε ένα τόσο κλειστό ματς το 57% στις βολές είναι σημείο που χρήζει ανάλυσης. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα. Ήμασταν όμως αρκετά νευρικοί και δεν είχαμε σωστή επικοινωνία. Οι Ισπανοί ανανέωσαν 17 επιθέσεις κι αυτό μας πόνεσε πολύ».

Αναφορικά με το πότε θα είναι η Εθνική στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας: «Δεν μπορώ να σας πόσο σε τι ποσοστό ετοιμότητα βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν το βλέπω σαν νούμερο. Δεν έχουμε τη συνοχή να είμαστε όλοι μαζί και αυτό μας κοστίζει. Έχουμε κάποια καλά νέα για τον Παπαγιάννη και για τον Σλούκα. Ο Κώστας θα είναι μαζί μας στο Ακρόπολις».

Τέλος, σχετικά με τον Γιάννη: «Είναι σημαντικό να μας δώσει και ο Μπουντενχόλζερ συμβουλές για τον Γιάννη. Ο Γιάννης είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο και τον προφυλάξαμε. Είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Για τον Παπαγιάννη τα νέα είναι καλύτερα. Περισσότερα μπορεί να πει ο γιατρός και οι φυσιοθεραπευτές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0