EUROBASKET 2022

Αταμάν: «Ελλάδα και Σερβία είναι ένα βήμα μπροστά για το Ευρωμπάσκετ»

Αταμάν: «Ελλάδα και Σερβία είναι ένα βήμα μπροστά για το Ευρωμπάσκετ»
Ο Εργκίν Αταμάν έχει μεγάλες βλέψεις για την Εθνική Τουρκίας, θέλοντας μετάλλιο στο επεχόμενο Eurobasket, όμως προς το παρόν τοποθετεί ψηλότερα σε δυναμική την Ελλάδα και την Σερβία, λίγες μέρες πριν αναμετρηθεί με την Εθνική μας στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις».
Σχετικά Άρθρα
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, που... εκθείασε την Εθνική μας Ομάδα: 

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική ομάδα. Αυτή η ομάδα θα εκπροσωπήσει την περήφανη φανέλα μας με τον καλύτερο τρόπο, εμπιστευτείτε μας! Υπάρχει μια πολύ καλή χημεία στην ομάδα. Ας είμαστε ενωμένοι! Στόχος μας είναι το μετάλλιο! Έχω τεράστιο ενθουσιασμό για το γεγονός ότι θα διεκδικήσω μια διάκριση με την εθνική ομάδα. Ήμουν ενθουσιασμένος στο ντεμπούτο μου με τη Μεγάλη Βρετανία. Περισσότερο και από όταν πήγα στον τελικό της EuroLeague». 

«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά οι αντίπαλοί μας θα παραταχθούν με φιλόδοξες ομάδες. Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά. Θα πάμε με 16 παίκτες ως τις 30 Αυγούστου και θα ανακοινώσουμε τη 12άδα λίγο πριν από το EuroBasket. Δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να έλθει στην εθνική. Κι εγώ είμαι κουρασμένος αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Ελπίζω ότι θα τελειώσουμε το τουρνουά στις 18 Σεπτεμβρίου. Τη μέρα του τελικού».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0